STOIXIMAN GBL

Ο Κέντρικ Ναν πήγε στον πάγκο του Παναθηναϊκού με δυσφορία

Ο Κέντρικ Ναν πήγε στον πάγκο του Παναθηναϊκού με δυσφορία

Κάποιο πρόβλημα, πιθανότατα όχι σοβαρό, αντιμετώπισε ο Κέντρικ Ναν προς το τέλος της τρίτης περιόδου στον αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός.

Το εκτός έδρας ματς με τον Άρη, το απόγευμα της Δευτέρας (13/5), δεν είχε την παραμικρή σημασία για τον Παναθηναϊκό. Αυτό που ήθελε ο Εργκίν Αταμάν ήταν να φύγει η ομάδα του χωρίς τραυματισμό/τραυματισμούς από το Αλεξάνδρειο, ωστόσο ο αγώνας είχε ένταση, είχε δυναμισμό, είχε και κάποια -ακούσια- χτυπήματα στον Τζέριαν Γκραντ, στον Μάριους Γκριγκόνις, αλλά και ένα πρόβλημα για τον Κέντρικ Ναν.

Ο τελευταίος βγήκε από την αναμέτρηση λίγο πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου, πήγε στον πάγκο και εκεί έδειξε στο ιατρικό team των πράσινων μια δυσφορία για κάποιο σημείο στα πόδια του, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο τι είχε συμβεί και αν είχε νιώσει κάποιο τσίμπημα στην προηγούμενη φάση ή αν πονούσε από ένα ελαφρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί νωρίτερα. Πιθανότατα δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, καθώς μετά από λίγο ο Ναν έμεινε μόνος στον πάγκο, ανάμεσα σε Λεσόρ και Μωραΐτη.

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ