EUROLEAGUE

Ο Κέβιν Πάντερ μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το BasketNews

Ο Κέβιν Πάντερ μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το BasketNews
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κέβιν Πάντερ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BasketNews.

Βόμβα με τον Κέβιν Πάντερ προσπαθεί να ενεργοποιήσει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας και το BasketNews.

Ο 30χρονος γκαρντ είχε βρεθεί και πέρσι το καλοκαίρι πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Βαρκελώνη, ωστόσο, η Παρτίζαν κατάφερε να τον μεταπείσει και να τον κρατήσει στο Βελιγράδι. Η σεζόν 2023/24 δεν κύλησε όμως όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του σερβικού κλαμπ, αφού η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έμεινε εκτός playoffs στην EuroLeague, ενώ έχασε όλους τους εγχώριους τίτλους από τον Ερυθρό Αστέρα.

Πολλές ευθύνες έπεσαν πάνω στον Πάντερ, ο οποίος δείχνει πλέον έτοιμος να γυρίσει σελίδα και να φορέσει τα μπλαουγκράνα. Εξάλλου, προ καιρού είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα στη Σερβία, που ήθελαν τον Αμερικανό γκαρντ να έχει ξενοικιάσει το σπίτι του στο Βελιγράδι και να έχει ενημερώσει την Παρτίζαν για την πρόθεσή του να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, παρότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε ότι νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο Τζοάν Πεναρόγια, ενώ όπως αναφέρουν τα μεγαλύτερα ισπανικά μέσα, ο Μάριο Χεζόνια φέρεται να έχει συμφωνήσει με το κλαμπ ένα συμβόλαιο ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ και διάρκειας τεσσάρων ετών.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πάντερ μέτρησε 15 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά 29 λεπτά συμμετοχής σε 28 παιχνίδια της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ