STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Κέβιν Πόρτερ έκλεισε με triple-double τη σεζόν του στον ΠΑΟΚ: Τα εκπληκτικά στατιστικά του μετά από 6 αγώνες

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / MEGA PRESS)
Πόλος έλξης για ακόμη μία φορά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ EUROKINISSI SPORTS

Με triple-double ολοκλήρωσε τη σύντομη θητεία του στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ. Δείτε τα απίθανα νούμερα του 24χρονου Αμερικανού στους έξι αγώνες του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν είχε παίξει μπάσκετ ακριβώς έναν χρόνο. Είδε την πόρτα του NBA να κλείνει. Ήρθε στην Ελλάδα λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν επειδή δεκάδες οργανισμοί τον απέρριψαν. Και όμως, ο Κέβιν Πόρτερ δεν έδειξε απλώς το ταλέντο και τις ικανότητές του, αλλά και εκπληκτικό επαγγελματισμό στο σύντομο χρονικό διάστημα στο οποίο φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος Αμερικανός κόμπο γκαρντ αντιμετώπισε το Λαύριο (εκτός), την Καρδίτσα (εντός), την ΑΕΚ (εντός), το Μαρούσι (εντός) και τον Παναθηναϊκό (εντός κι εκτός), σε τέσσερις αγώνες για την κανονική περίοδο και σε δύο αγώνες για τα playoffs. Και στην πιθανότατα τελευταία του παράσταση επί ελληνικού εδάφους έγραψε triple-double με 23 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 45 λεπτά απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ο απολογισμός του Κέβιν Πόρτερ

  • 22 πόντοι
  • 9.2 ριμπάουντ
  • 6.7 ασίστ
  • 2.8 κλεψίματα
  • 1 μπλοκ
  • 29.3 PIR
  • ανά 37.9 λεπτά

Ο Πόρτερ έχει ξεκαθαρίσει πως στόχος του είναι να γυρίσει στο NBA, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν αυτή η πόρτα μπορεί να ανοίξει ξανά, τόσο σύντομα, για εκείνον. Κατά δήλωσή του αν δεν συμβεί αυτό, τότε η σεζόν 2024/25 θα τον βρει ξανά στα μέρη μας, ξανά με την φανέλα του ΠΑΟΚ που ρίσκαρε όταν η σεζόν του έδειχνε χαμένη και έκλεισε τη χρονιά διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ