VTB LEAGUE

"Ο Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ, την Τρίτη!"

"Ο Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ, την Τρίτη!"

Ο Αντρέι Βατούτιν ομολόγησε πρόσφατα πως σαφέστατα και θα ήθελε να δει τον Αντρέι Κιριλένκο να επιστρέφει στην ΤΣΣΚΑ. Στο μεταξύ, ρώσικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΑΚ-47 θα κλείσει τη χρονιά στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη!

Οι Sixers αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Αντρέι Κιριλένκο αφού δεν κατάφεραν να ανταλλάξουν το συμβόλαιό του ως την εκπνοή της προθεσμίας ανταλλαγών στο ΝΒΑ, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (19/02).

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι Nets έστειλαν τον Αντρέι Κιριλένκο στη Φιλαδέλφεια, ωστόσο ο Ρώσος εξήγησε πως δεν δύναται να μετακομίσει, προς κανέναν προορισμό (συμπεριλαμβανομένης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας) έως τον Φεβρουάριο. Μάλιστα η σύζυγος του Κιριλένκο, Μάσα, αποκάλυψε ποιο ήταν το οικογενειακό πρόβλημα που υποχρέωσε τον Ρώσο σταρ να μείνει μακριά από το μπάσκετ μέχρι τον Φεβρουάριο.

"Υποβλήθηκα σε επέμβαση που είχε επιπλοκές και τώρα πρέπει να μείνω στο κρεβάτι, για να κρατήσω το παιδί. Δεν μπορώ να περπατήσω. Δεν είμαι σε θέση να προσέχω τα τρία παιδιά μας, να κάνω ό,τι χρειάζεται στο σπίτι. Πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος. Αυτός είναι ο Αντρέι, ο οποίος αποφάσισε να με βοηθήσει. Το ενδεχόμενο της μετακόμισης αποκλείεται στην παρούσα φάση. Θα περιμένει μέχρι να γεννήσω και μετά θα μπορούμε να πάμε οπουδήποτε" εξήγησε χαρακτηριστικά η σύζυγος του ΑΚ-47 στο super.ru.

Την ίδια στιγμή, η ΤΣΣΚΑ παρακολουθούσε διακριτικά τις εξελίξεις . " Σαφέστατα και θα ενδιαφερόμασταν να έλθει ξανά κοντά μας, αλλά αυτό το σενάριο απέχει ακόμα πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Είναι ο καλύτερος Ρώσος παίκτης και σαφέστατα θα τον θέλαμε. Η προτεραιότητα του Αντρέι είναι η οικογένεια του. Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις" ανέφερε στις 12/12 ο Αντρέι Βατούτιν.

Το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε πρόσφατα για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κιριλένκο, εξηγώντας πως " Είναι ένας παίκτης που θα κάνει την ομάδα πολύ πιο ισχυρή ".

Στο μεταξύ, σημερινό (22/02) δημοσίευμα της Р-Спорт θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του Ρώσου σούπερ σταρ στη Μόσχα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας! "Ο Αντρέι Κιριλένκο θα είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Τρίτη" αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή του δημοσιεύματος. Μένει να αποδειχθεί αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή ώστε να τελειώσει αυτό που άφησε στη... μέση στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ