ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κλέιζα πλησιάζει, ο Ρόμπινσον τα αλλάζει

Ο Κλέιζα πλησιάζει, ο Ρόμπινσον τα αλλάζει
Κλέιζα

Ο Λίνας Κλέιζα πλησιάζει, αλλά κανείς δεν βγάζει πρόωρα συμπεράσματα. Στροφή από Νέιτ Ρόμπινσον

Σαν κάτι να κινείται πλέον στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα ο Λίνας Κλέιζα. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον Λιθουανό φόργουορντ 5 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στην εφημερίδα Φως των Σπορ, δεν απέκλεισε καθόλου το ενδεχόμενο να φοράει από τη νέα σεζόν τα ερυθρόλευκα.
Μάλιστα με τα δεδομένα που υπάρχουν στις ΗΠΑ, τα πράγματα για τον Κλέιζα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά όσον αφορά τις επιλογές που έχει στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, η υπόθεση του Λιθουανού βαίνει καλώς, αλλά κανείς δεν προτρέχει ούτε βγάζει πρόωρα συμπεράσματα. Υπάρχει αισιοδοξία αλλά ως εκεί.

Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς όσο ο χρόνος κυλάει η πρόταση των Αγγελόπουλων και η προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενδιαφέρουν ολοένα και περισσότερο τον Κλέιζα, ο οποίος είναι μια ιδανική περίπτωση για τη θέση "4". Φυσικά, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Λιθουανός, θα δοθεί δανεικός ο Ζόραν Έρτσεγκ.

Νέιτ Ρόμπινσον: "Απλά περιμένω"

Η πρόταση των 9 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε κάνει ο Ολυμπιακός στον Νέιτ Ρόμπινσον ήταν με διαφορά η καλύτερη για τον Αμερικανό παίκτη των Νιου Γιορκ Νικς, ο οποίος βλέποντας τις επιλογές του στο ΝΒΑ να λιγοστεύουν, θυμήθηκε τους ερυθρόλευκους:

" Δεν ξέρω τι θα κάνω, απλώς περιμένω. Μόνο αυτό μπορώ να πω τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Περιμένω και κάνω υπομονή" δήλωσε ο Ρόμπινσον, ο οποίος δεν εξέφρασε κάποια προτίμηση ανάμεσα στο ΝΒΑ και την Ευρώπη: " Θέλω να παίξω μπάσκετ, αυτό με ενδιαφέρει".

Το θέμα του Άλεν Άιβερσον

Στον Ολυμπιακό τα δημοσιεύματα για τον Άλεν Άιβερσον δεν προκάλεσαν κάποια... εξέλιξη. Το ότι οι Αγγελόπουλοι είχαν ρωτήσει για τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες και τώρα τα 10 εκατομμύρια δολάρια που βγαίνουν προς τα έξω είναι μάλλον μια διαστρεβλωμένη είδηση. Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι μια τέτοια περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη και δεν... λύνεται μέσα σε ένα βράδυ.















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ