ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ο Κρστιτς αντεπιτίθεται (στην ΤΣΣΚΑ)

Ο Κρστιτς αντεπιτίθεται (στην ΤΣΣΚΑ)

Το τέλος του Final Four διαδέχθηκαν οι δηλώσεις του αφεντικού της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, κατά τις οποίες ο Νέναντ Κρστιτς είχε προσωπικό πρόβλημα και για αυτό δεν έπαιξε καλά. "Δεν είναι αλήθεια" απαντά ο Σέρβος.

Την επομένη του αποκλεισμού από τον τελικό του Final Four, στο Μιλάνο, ο Αντρέι Βατούτιν ξεσπάθωσε. Σε αυτά που είχε να πει, μετά τη νέα αποτυχία της ΤΣΣΚΑ ήταν ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έφεραν οι Σέρβοι (Κρστιτς, Τεόντοσιτς, Μίτσοφ). Για τον Κρστιτς είπε ότι "δεν έπαιξε καλά, γιατί είχε προσωπικά προβλήματα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση".

Τι είχε να πει ο Κρστιτς, μετά το 2-2 της σειράς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (από το 0-2); " Δεν είχα τίποτα να αποδείξω στο Μιλάνο. Όποτε μου δίνει την ευκαιρία να παίξω ο κόουτς, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Διάβασα τι είπε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ και έχω να πω ότι δεν είναι αλήθεια. Έπαιξα όπως παίζω και τις τρεις σεζόν που είμαι στην ΤΣΣΚΑ. Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές όλοι κάνουμε άσχημα παιχνίδια, αλλά κατόπιν αυτών είναι σημαντικό να συνεχίζουν να πιστεύουν σε εσένα, να σε ενθαρρύνουν. Σίγουρα δεν βοηθά να σου ασκούν δριμεία κριτική".

Ο Βατούτιν καταφέρθηκε και εναντίον του Μεσίνα, με τον Σέρβο σέντερ να λέει " δεν θέλω να σχολιάσω. Αυτό που έχω να πω είναι πως λυπάμαι που διάβασα αυτά που διάβασα, σε εφημερίδα. Είναι λάθος να προσπαθείς να λύσεις τις διαφορές, μέσω των ΜΜΕ".

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του (έχει έναν ακόμα χρόνο με την ΤΣΣΚΑ, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει ήδη χαράξει πορεία για την Αναντολού Εφές), είπε ότι " η ομάδα έχει το δικαίωμα να με κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο. Είναι στο χέρι τους τι θα κάνουν με εμένα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν ανησυχώ".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ