EUROLEAGUE

Ο Κρστιτς γλυκάθηκε

Ο Κρστιτς γλυκάθηκε

Οι πέντε νίκες της ΤΣΣΚΑ στα έξι πρώτα ματς του Top-16 άνοιξαν την όρεξη στους ανθρώπους της ομάδας, με τον φορμαρισμένο Νέναντ Κρστιτς να δηλώνει "έτοιμος να κερδίσω την Euroleague".

Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, έμοιαζε με "φάντασμα" του καλού του εαυτού, όμως όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο εντυπωσιακός γίνεται ο Νέναντ Κρστιτς. Ο τραυματισμός που κράτησε τον Κάιλ Χάινς εκτός δράσης βοήθησε τον Σέρβο σέντερ να βρει άπλετο χρόνο συμμετοχής και μαζί αγωνιστικό ρυθμό.

Το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ έχει κερδίσει τους πέντε από τους έξι πρώτους αγώνες της στο Top-16 (ηττήθηκε μόνο στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν), έχει όπως είναι λογικό ενθουσιάσει άπαντες στις τάξεις της ομάδας. Αυτό παραδέχθηκε και ο "καυτός" Κρστιτς στο ITAR-TASS.

" Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στη Γαλατασαράι που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι λογικό να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι πήραμε το θετικό αποτέλεσμα σε μια τόσο καυτή έδρα" υποστήριξε ο έμπειρος σέντερ και πρόσθεσε πως: " Το γήπεδο είχε περισσότερους από 11.000 θεατές, που δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο. Παρόλα αυτά, αντέξαμε στην πίεση, κρατήσαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς και αυτό δείχνει πολλά. Κάναμε άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός".

Ο Κρστιτς αναφέρθηκε φυσικά και στους συμπαίκτες του: " Δεν πήγε χαμένη η προετοιμασία που κάνουμε όλη τη σεζόν. Η ομάδα έχει βελτιωθεί και αυτό φαίνεται και στα αποτελέματα. Στις αρχές της χρονιάς δεν ήμουν τόσο αποτελεσματικός, όμως πλέον όλα είναι διαφορετικά. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο".

Στόχος του Σέρβου ψηλού, αλλά και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Ποιος άλλος από την κορυφή, όπως εξήγησε χαρακτηριστικά: " Εχουμε μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την Euroleague".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ