ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Εθνική Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Εθνική Ελλάδας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Υποστήριξη και ευχές για το Προολυμπιακό Τουρνουά από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) στην Εθνική Ελλάδας.

Στο ξενοδοχείο που μένει η Εθνική βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να ευχηθεί καλή τύχη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά (2-7/7).

"Η σχέση μας με την Εθνική είναι γνωστή και δεδομένη. Και η αγάπη δεδομένη", σημείωσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας με τους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας που του έδωσαν μία υπογεγραμμένη φανέλα με το όνομά του και μία υπογεγραμμένη μπάλα.

"Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι -και το λέω εκπροσωπώντας όλη την ομάδα- που είστε εδώ μαζί μας, γιατί αυτό δείχνει όχι απλά την υποστήριξη, δείχνει όλη τη θετική ενέργεια και όλα τα vibes, θα έλεγα, θετικά, από όλη την Ελλάδα. Εκπροσωπούμε όλη την Ελλάδα, οπότε νιώθουμε ότι είμαστε όλοι ένα σώμα και έτσι πάμε να κερδίσουμε", ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

"Κι εγώ από την πλευρά μου, κ. Πρωθυπουργέ, και για τους παίκτες, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήρθατε εδώ, γιατί η Εθνική Ομάδα δεν κοιτάει κανέναν, είναι πάνω από όλους και είναι εθνική υπερηφάνεια και τιμή που είμαστε εδώ, σαν Έλληνες", ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ