TEAM USA

Ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ έκανε θραύση στην Ιταλία και τώρα δουλεύει στη Μύκονο για να παλέψει με την Team USA

Ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ
Ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ PHOTO CREDITS: © 2021 MARY ALTAFFER / AP IMAGES

Στο κλειστό της Μυκόνου προπονείται ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, που εντυπωσίασε στην Ιταλία και ετοιμάζεται για την Select Team.

Μετά από μία καλή καριέρα στο NBA (8.1 πόντοι, 2.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ ανά 21.8 λεπτά σε 452 ματς με Νικς, Πέλικανς, Κινγκς, Πίστονς, Σανς, Νετς, Μπακς), ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ προσπαθεί να φτιάξει το όνομά του στην Ευρώπη. Τη σεζόν 2023/24 έπαιξε στην Ιταλία για χάρη της Ρέτζο Εμίλια του Δημήτρη Πρίφτη, έγραψε καταπληκτικά νούμερα (16.9 πόντοι, 39.3% στο τρίποντο ανά 29.7 λεπτά σε 30 αγώνες) και τώρα ψάχνει την επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς συνδυάζει διακοπές και δουλειά στα μέρη μας.

Ο 32χρονος κόμπο γκαρντ προπονείται στη Μύκονο και σε λίγες ημέρες θα γυρίσει στις ΗΠΑ ώστε να ενσωματωθεί στην Select Team που θα αντιμετωπίσει την Team USA στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Γκάλογουεϊ ακολουθεί το πρόγραμμά της στο κλειστό της Άνω Μεράς και σύντομα θα γίνει συμπαίκτης με τους Τζέιλεν Ντούρεν, Κούπερ Φλαγκ, Νάιτζελ Χέιζ (Φενέρμπαχτσε), Τρέις Τζάκσον-Ντέιβις, Χάιμε Χάκες, Μπράντον Μίλερ, Τρέι Μέρφι, Κίγκαν Μάρεϊ, Μπράντιν Ποτζέμσκι, Μίκα Πότερ, Πέιτον Πρίτσαρντ, Τζαμπάρι Σμιθ, Τζέιλεν Σαγκς, Έιμεν Τόμπσον.

Ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ έκανε θραύση στην Ιταλία και τώρα δουλεύει στη Μύκονο για να παλέψει με την Team USA
TAGS TEAM USA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ