ΑΡΗΣ

Ο λόγος στον Κυριακού για Χαραλαμπίδη

Ο λόγος στον Κυριακού για Χαραλαμπίδη
Χαραλαμπίδης INTIME SPORTS

Ακόμα δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του Χαραλαμπίδη με τον Πανελλήνιο και αναγκαστικά οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν να περιμένουν τον Έλληνα άσο.

Για μία ακόμη μέρα δεν υπήρξε εξέλιξη στην περίπτωση του Κώστα Χαραλαμπίδη, με τον έμπειρο γκαρντ να συνεχίζει να παραμένει στο ρόστερ του Πανελληνίου. Στάση αναμονής από Άρη.

Η καθυστέρηση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει να κάνει με την καθυστέρηση απόφασης του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Πανελλήνιος, Μίνωα Κυριακού, για το αν θα ανάψει το πράσινο φως να λυθεί το συμβόλαιο του Χαραλαμπίδη ώστε να ακολουθήσει η ανακοίνωσή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό σημαίνει ότι στο Αλεξάνδρειο θέλοντας και μη συνεχίζουν να τηρούν στάση αναμονής για να δουν αν θα μπορούν τελικά να υπολογίζουν στον έμπειρο γκαρντ ή αναγκαστικά θα πρέπει να κινηθούν σε άλλη λύση. Μία στάση με την οποία γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει για αυτούς η επιθυμητή εξέλιξη θα χάσουν χρόνου στον σχεδιασμό του ρόστερ ασχολούμενοι όπως και πριν πέντε χρόνια με παίκτη που έχει συμβόλαιο. Υπενθυμίζεται πως τότε ήταν ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ που τελικά είχε μείνει στο Μαρούσι με τον Άρη να αποκτάει στην πορεία τον Κόρεϊ Μπρούερ.

Όπως γίνεται κατανοητό ο Χαραλαμπίδης, που έχει ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις, συνεχίζει να αποτελεί βαρόμετρο όσον αφορά τις περαιτέρω κινήσεις τόσο του τρίτου Αμερικανού όσο και των δύο κοινοτικών.

Σχετικά με την απόκτηση του τρίτου Αμερικανού ο Σαρόν Ντρούκερ δείχνει να έχει αποκτήσει το δικό του δίλημμα βλέποντας πως ο Πιέρ Πιρς δεν είναι ένας καθαρόαιμος πλέι μέικερ. Το δίλημμα του Ισραηλινού τεχνικού του Άρη έχει να κάνει με το αν θα πρέπει να εισηγηθεί ή όχι την απόκτηση ενός Αμερικανού πλέι μέικερ ώστε οι δύο κοινοτικοί να είναι για τις θέσεις του σμολ φόργουορντ και του σέντερ.

Για την θέση του σέντερ πάντως στον Άρη προτάθηκε ο 30χρονος Σέρβος Βάνια Πλίζνιτς με ύψος 2.07μ. που πέρσι αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Μπιέλα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τον γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός του Άρη αφού την περίοδο 2006-2007 τον είχε παίκτη στην βελγική Οστάνδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίστηκαν σήμερα οι διπλές προπονήσεις του Άρη στο Αλεξάνδρειο. Για το Σάββατο (28/08) εξάλλου οριστικοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο στις 19:00 τον Πιερικό/Αρχέλαο στο Αλεξάνδρειο.

Το παιχνίδι συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών με τον Ντρούκερ να έχει την δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα αφενός για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του και αφετέρου για τα στοιχεία εκείνα που χρήζουν βελτίωσης εν όψει και της παρουσίας από την επόμενη Τρίτη στο Μπόρμιο της Ιταλίας για τα τέσσερα φιλικά μονταρίσματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ