EUROLEAGUE

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν θα μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν θα μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο
EUROKINISSI

Ο Λορέντζο Μπράουν (33 χρόνων, 1.96 μέτρα) δεν θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ.

Ο Λορέντζο Μπράουν (33 χρόνων,1.96 μέτρα) δεν αναμένεται να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ.

Το όνομα του παίκτη της Μακάμπι έχει συνδεθεί τους τελευταίους μήνες με την ισπανική ομάδα, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς η Ρεάλ φέρεται να αποφάσισε να παρατήσει την υπόθεση του Μπράουν, διότι ήταν πολύ ακριβή. Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως η παραμονή του στη Μακάμπι παραμένει μία επιλογή.

Θυμίζουμε άλλωστε, ότι ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Τελ Αβίβ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Ισπανοί θα εντάξουν στο δυναμικό τους τον Εξέβιερ Ράταν-Μέις και τον Άντρες Φελίζ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ