ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λορέντζο Μπράουν έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό AKTOR

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Αθήνα έφτασε την Τετάρτη (28/8) ο Λορέντζο Μπράουν, προκειμένου να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR για τη Σλοβενία, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των πρασίνων.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού AKTOR έχει ξεκινήσει. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα ξεκινήσουν το χτίσιμο ενόψει της νέας σεζόν από τη Σλοβενία, για την οποία θα αναχωρήσουν το πρωί της Παρασκευής (30/8), και οι παίκτες της ομάδας έχουν αρχίσει να μαζεύονται στην Αθήνα, για να μεταβούν όλοι μαζί στην Κράνισκα Γκόρα.

Κάπως έτσι, στην Ελλάδα έφτασε την Τετάρτη (28/8) ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος είχε ξαναέρθει στην Αθήνα στα τέλη Ιουνίου για να περάσει από ιατρικά, ενώ προηγουμένως είχε αφιχθεί ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Να σημειώσουμε πως οι Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν έχουν εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδειας ακόμα και δεν θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR για τη Σλοβενία, αλλά θα ενσωματωθούν αργότερα στην προετοιμασία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ