ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Λούντμπεργκ προτίμησε την Παρτίζαν παρά το ενδιαφέρον των Σέλτικς: "Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για μένα"

Ο Λούντμπεργκ προτίμησε την Παρτίζαν παρά το ενδιαφέρον των Σέλτικς: "Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για μένα"
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρτίζαν, Ίφε Λούντμπεργκ, σε συνέντευξή του μίλησε για ενδιαφέρον των Σέλτικς προς το πρόσωπό του, αλλά και για την επιλογή του να παραμείνει στην Ευρώπη για λογαριασμό των ασπρόμαυρων.

Ο Ίφε Λούντμπεργκ θα αγωνίζεται στην Παρτίζαν για τα επόμενα δύο χρόνια και σε συνέντευξή του αναφέρθηκε σε ενδιαφέρον των πρωταθλητών NBA, Μπόστον Σέλτικς, προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ο Λούντμπεργκ μίλησε στο TV 2 Sport και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Μπόστον Σέλτικς και τον ρόλο που θα είχε αν μετακόμιζε στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι δεν ήταν δύσκολη επιλογή για εκείνον να πάει στους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για την επιλογή του να πάει στην Παρτίζαν: "Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για μένα. Μπορεί να ακούγεται λίγο τρελό, αλλά δεν είχα καμία αμφιβολία. Υπάρχουν τόσα καλά πράγματα να πω για την Παρτίζαν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το παιχνίδι ταιριάζει στο στιλ μου τέλεια. Με παρακολουθούσαν για πολύ καιρό και θέλουν να με χρησιμοποιήσουν στη θέση που θέλω να παίζω περισσότερο (σ.σ. πόιντ γκαρντ)".

Για το ενδιαφέρον των Σέλτικς: "Η Βοστώνη ήταν πολύ τίμια στην προσέγγισή της προς εμένα. Θα γινόμουν κάτι σαν τον 15ο παίκτη της ομάδα και ένας παίκτης μόνο για τις προπονήσεις. Οπότε, τίποτα σχετικά με εγγυημένο χρόνο ή ευκαιρίες. Δεν δουλεύει πια για μένα. Θέλω χρόνο στο παρκέ".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ