ΑΡΗΣ

Ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ έχει κερδίσει τους πάντες από την πρώτη στιγμή στο στρατόπεδο του Αρη

Ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ έχει κερδίσει τους πάντες από την πρώτη στιγμή στο στρατόπεδο του Αρη
ραουφ

Η επιβλητική νίκη επί του Μακεδονικού ανήκει ήδη στο χθες και στο στρατόπεδο του Άρη άρχισαν από το απόγευμα την μίνι προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε Ούλκερ στα πλαίσια της πρεμιέρας της Α΄ φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα στο Αλεξάνδρειο με νέο πρόσωπο για τον Αντρέα Ματσόν τον Αμερικανό Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ.

Το ραντεβού στο γήπεδο είχε οριστεί για τις 18:30 σήμερα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο αλλά ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ έκανε την εμφάνισή του περίπου μια ώρα πριν μαζί με τον επιστήθιο φίλο του και προσωπικό του γυμναστή Μαρκ. Κεφάτος λοιπόν όπως από χθες το μεσημέρι στην άφιξή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης παρά το υπερατλαντικό του ταξίδι έπιασε πρώτος δουλειά σε ένα δείγμα επαγγελματία βγαλμένο από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ κι ενός παίκτη πραγματικό πρότυπο.

Ο Αμπντούλ Ραούφ μπήκε με ένα χαμόγελο στο παρκέ του Αλεξάνδρειο, πήρε την μπάλα και άρχισε να σουτάρει ακατάπαυστα στο ένα από τα δύο καλάθια δείχνοντας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ δεν έκρυψε για ακόμη μια φορά όπως και χθες στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης πως είναι χαρούμενος για την ευκαιρία που του έδωσε ο Άρης να παίξει και πάλι μπάσκετ μετά την περσινή του ατυχία λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για το Ούντινε της Ιταλίας με τον τραυματισμό του στον τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος για τον οποίο πριν από την έναρξη της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη ο Αμπντούλ Ραούφ εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας του Άρη, Μίλτο Θεοδώρου. Η εξέταση έδειξε ότι ο άλλοτε αστέρας του ΝΒΑ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ αύριο το πρωί πρόκειται να υποβληθεί και στον συνηθισμένο ιατρικό έλεγχο (αιματολογικός-εργαστηριακός) και ακολούθως να δηλωθεί και στην Ευρωλίγκα στα πλαίσια των υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι από χθες με την άφιξη του έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου από τους ανθρώπους της ΚΑΕ Άρης για την έκδοση της βίζας του εν όψει του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα στην Ρωσία με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την 1η Νοεμβρίου.
Κάλεσμα για Φενέρμπαχτσε Ούλκερ

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με αφορμή την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του Αντρέα Ματσόν την Τετάρτη στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την τουρκική Φενέρμπαχτσε Ούλκερ στα πλαίσια της πρεμιέρας των ομίλων της Α΄ φάσης προχώρησε σε σχετικό κάλεσμα προς τον κόσμο της στο Αλεξάνδρειο γνωρίζοντας ότι αποτελεί πάντα το μεγάλο της όπλο.

«Μια νέα εποχή πρόκειται να αρχίσει την προσεχή Τετάρτη (25/10) στις 19:15 για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμειυτήριο. Ο αγώνας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε Ούλκερ έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον σύλλογο, αφού θα σημάνει εντός αγωνιστικού χώρου την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εκεί όπου το 1988, το 1989 και το 1990 έδωσε το παρών σε τρία διαδοχικά φάιναλ φορ απέναντι στα τότε μεγαθήρια της Ευρώπης και έκανε ουκ ολίγες φορές περήφανους, όχι μόνο τους φιλάθλους του, αλλά και όλους τους Έλληνες γενικότερα.

Ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει εκεί όπου ανήκει και όλοι εσείς που τον έχετε στηρίξει τόσο στις καλές, όσο κυρίες στις δύσκολες στιγμές, πρέπει για μια ακόμη φορά να δώσετε το βροντερό παρών στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να τον βοηθήσετε να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα.

Οι τιμές των εισιτηρίων:


Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ (αποκλειστικά από τους συνδέσμους)
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ
Υπάρχει επίσης και παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο (τηλ. 2310 285-811), από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), τον ΑΣ ΑΡΗ (Αλ. Παπαναστασίου 154, τηλ. 2310 305-402), αλλά και τους Σ.Φ. ΑΡΕΩΣ (SUPER 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου)"











.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ