ΑΡΗΣ

Ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά

Ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά
Ραούφ

Με τον Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ να δίνει χωρίς προβλήματα κανονικά το παρών πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Άρη στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με την Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο.

Ο Αντρέα Ματσόν το μεσημέρι στην διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης παρουσία του προέδρου της Θανάση Τζεβελέκη, του Ιταλού τεχνικού αλλά και των Γιώργου Σιγάλα και Τερέλ Καστλ είχε αναφερθεί στην ατυχία που είχε τον νέο Αμερικανό γκαρντ της ομάδας στο ξεκίνημα της χθεσινής προπόνησης τονίζοντας: "Ίσως μας καταδιώκει μια κακή τύχη. Χθες ο Ραούφ έκανε προπόνηση και έπαθε διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλό του. Προπονήθηκε για 10΄. Θα εξεταστεί από τον γιατρό και θα δούμε. Το κλειδί που κάθε παίκτης θα πρέπει να κοιτάει είναι να καλύπτει το κενό του".

Τελικά όπως αποδείχτηκε στην πορεία ο Αμπντούλ Ραούφ στάθηκε τυχερός στην ατυχία του και σιδερένιος έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση του Άρη θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα να βρεθεί στην αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού με την Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ.

Εξάλλου από την πρώτη στιγμή που το μεσημέρι του Σαββάτου είχε πατήσει το πόδι του στην Θεσσαλονίκη ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Άρη δεν είχε κρύψει ότι ανυπομονεί να δώσει το παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού η τουρκική ομάδα ήταν η πρώτη του ευρωπαϊκή την περίοδο 1998-1999.



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ