EUROLEAGUE

Ο... magic Mensah Bonsu!

Ο... magic Mensah Bonsu!

Ο Μενσά Μπονσού αποτελεί ένα πρότυπο θεαματικού και αθλητικού σέντερ. Δείτε ορισμένα από τα κατορθώματα του νέου σέντερ του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από το Euroleague Greece!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ποπς Μενσά-Μπονσού για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Γαλατάσαραϊ, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Μενσά-Μπονσού: Ο "Big Daddy" στον Ολυμπιακό...

Ο Άγγλος στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 8,8 πόντους σε 37 αγώνες, ενώ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πετύχαινε 8,4 πόντους σε 18 παιχνίδια. Μάλιστα, οι Τούρκοι έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της Euroleague, όταν και αποκλείστηκαν από την Μπαρτσελόνα.

Ο Μενσά-Μπονσού είναι πολύ αθλητικός και βγάζει ενέργεια και πάθος στον τρόπο που αγωνίζεται. Αυτό φαίνεται και από πολλές φάσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όταν και οι φάσεις που δημιούργησε ξεχώρισαν ως οι καλύτερες της αγωνιστικής. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην καριέρα του έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ρωσίας το 2010, αλλά και την VTB League. Στην Τουρκία πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της χώρας το 2012.

Το μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, έχει κάνει ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησε ένα κάρφωμα με δύναμη μπροστά από παίκτη των Γερμανών. Σε αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Σιένα πήρε τη μπάλα από τον Αρόγιο και κάρφωσε ανάμεσα από τρεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα έκανε ακόμα ένα όμορφο κάρφωμα.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου ξανά από πάσα του Κάρλος Αρόγιο πήρε τη μπάλα και έκανε ένα ανάποδο κάρφωμα. Τέλος, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κόντρα στον Σάσα Κάουν έκανε μία απίστευτη τάπα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ