ΜΟΝΑΚΟ

Ο Μάικ Τζέιμς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τη Μονακό με εξωπραγματικές απολαβές

Ο Μάικ Τζέιμς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τη Μονακό με εξωπραγματικές απολαβές
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Μάικ Τζέιμς (34 χρονών, 1.85 μέτρα) μένει στη Μονακό, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την Παρασκευή (14/6) την επέκταση της συνεργασία τους.

Η Μονακό και ο Μάικ Τζέιμς (34 χρονών, 1.85 μέτρα) θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, με τους Μονεγάσκους να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2027.

Ο 34χρονος γκαρντ υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, όπου και θα λάβει εξωπραγματικές απολαβές μέχρι το 2027, ύψους συνολικά 8,5 εκατ. δολαρίων, δηλαδή περίπου 8 εκατ. ευρώ.

Λίγο πριν από την ανακοίνωση της Μονακό, η "Equipe" ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν για συμβόλαιο μέχρι το 2027, ενώ νωρίτερα οι Μονεγάσκοι είχαν νωρίτερα προαναγγείλει την κίνηση με ένα tweet που έδειχνε ένα χέρι να υπογράφει.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Αμερικανός είχε δηλώσει ότι πίστευε πως δεν είχε φτάσει στο τέλος του δρόμου με τους Μονεγάσκους, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ του SPORT24 από την πρώτη εκπομπή "LIVE Μεταγραφές", όπου είχε αναφερθεί στην επικείμενη συμφωνία.

Την φετινή σεζόν ο Τζέιμς είχε 13.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο του MVP στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ