ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Ο Μαρίνκοβιτς αποχαιρέτησε την Μπασκόνια και οδεύει προς την Παρτίζαν: "Ευχαριστώ που με κάνατε καλύτερο άνθρωπο"

Ο Μαρίνκοβιτς αποχαιρέτησε την Μπασκόνια και οδεύει προς την Παρτίζαν: "Ευχαριστώ που με κάνατε καλύτερο άνθρωπο"
EUROKINISSI

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς αποχαιρέτησε την Μπασκόνια με ένα συγκινητικό μήνυμα, το οποίο συνόδευσε την ανακοίνωση των Βάσκων για το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς και η Μπασκόνια αποφάσισαν να συνεχίσουν σε διαφορετικούς δρόμους μετά από τρεις σεζόν κοινής πορείας. Ο Σέρβος φόργουορντ είχε επιβεβαιώσει τις φήμες των προηγούμενων ημερών για την αποχώρησή του από την ισπανική ομάδα, με την ανακοίνωση του διαζυγίου των δύο πλευρών να αποτελεί θέμα χρόνου.

Ο Μαρίνκοβιτς αποχαιρέτησε τον βασκικό σύλλογο με ένα συγκινητικό μήνυμα στην ιστοσελίδα της ομάδας, με τον 27χρονο να οδεύει προς την επιστροφή του στην Παρτίζαν και στο Βελιγράδι.

"Αγαπημένοι φίλοι της Μπασκόνια, ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, ένιωσα την απέραντη αγάπη σας και την απέραντη στήριξή σας. Είμαι ευγνώμων και σας ευχαριστώ πολύ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που έκαναν ξεχωριστή τη δική μου διαμονή και της συζύγου μου. Μας κάνατε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, όλους τους προπονητές, το ιατρικό επιτελείο και τη διοίκηση του κλαμπ που με έκαναν καλύτερο παίκτη και καλύτερο άνθρωπο.

Η Βιτόρια θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας και η Μπασκόνια είναι η ομάδα που πάντα θα υποστηρίζουμε με όλη μας την καρδιά.

Μέχρι την επόμενη φορά,
Πάμε Μπασκόνια!"

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ