ΑΡΗΣ

Ο Μάσεϊ, η αναζήτηση και το ντέρμπι

Ο Μάσεϊ, η αναζήτηση και το ντέρμπι
Κατσικάρης

Σε αναζήτηση ψηλού βρίσκεται ο Κατσικάρης.

Ποιος θα είναι αυτός; Δεδομένο είναι πως θα αποκτηθεί σέντερ, με αρκετά ονόματα να εξετάζονται. Το στυλ που προτιμάει ο Έλληνας κόουτς πάντως, είναι αυτό που ο... Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαρακτηρίζει "light forward center". Ένας παίκτης δηλαδή που θα έχει τη δυνατότητα ν' αγωνιστεί τόσο με πλάτη στο καλάθι όσο και με πρόσωπο, διαθέτοντας ταυτόχρονα αξιόπιστο σουτ.
Ο Τζερεμάια Μάσεϊ μπορεί να φαντάζει ως μία από τις βασικές επιλογές του Κατσικάρη -όντας κοινοτικός- ωστόσο το γεγονός ότι συνεχίζει να δένεται με συμβόλαιο από την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί εμπόδιο για οποιαδήποτε σκέψη. Το ερώτημα είναι βέβαια μέχρι πότε ο Άρης μπορεί να περιμένει την ημερομηνία λήξης της δέσμευσης του Αμερικάνου με τη "Βασίλισσα".

Αυτό που φαίνεται πάντως είναι ότι ο προπονητής του Άρη, μετά την απόκτηση των Μάιλς και Ντίξον, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τζέρεμι Ρίτσαρτσον.

Κατά τ' άλλα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κατσικάρης φροντίζει καθημερινά να ανεβάζει ρυθμούς με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το ματς με τους Πρωταθλητές. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει για ένα ακόμη παιχνίδι στους τραυματίες Αργυρόπουλο και Ντικούδη.

Παράλληλα οι φίλαθλοι του Άρη δείχνουν ότι αφήνουν πίσω τους την πικρία που τους δημιούργησε η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο στην Πυλαία. Οι "κίτρινοι" οπαδοί ετοιμάζονται να δώσουν σε ακόμα ένα εντός έδρας ματς δυναμικό "παρών".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ