EUROLEAGUE

Ο Ματ Μόργκαν έβαλε 36 πόντους, χωρίς να χάσει σουτ, στην Summer League και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Μπολόνια

Ο Ματ Μόργκαν έβαλε 36 πόντους, χωρίς να χάσει σουτ, στην Summer League και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Μπολόνια
PRINTSCREEN

Κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Ματ Μόργκαν (1997, 1.88 μέτρα) βρίσκεται η Βίρτους Μπολόνια. Ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε 36 πόντους (11/11 δίποντα, 7/7 τρίποντα, 7/9 βολές) σε αγώνα των Χόρνετς με τους Μπλέιζερς στην Summer League του NBA και έγινε viral.

Viral έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόσφατη εμφάνιση του Ματ Μόργκαν στην Summer League. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, που βρίσκεται στο Λας Βέγκας αγωνιζόμενος με τους Σάρλοτ Χόρνετς, σημείωσε 36 πόντους με 11/11 δίποντα, 7/7 τρίποντα και 7/9 βολές κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Κάπως έτσι, είδε το όνομά του να τρεντάρει στο Twitter.

Ωστόσο, ο Μόργκαν φαίνεται πως δεν θα βρεθεί του χρόνου στο NBA, αλλά στην EuroLeague, αφού βρίσκεται κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Βίρτους Μπολόνια, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μόργκαν έπαιζε στο EuroCup με τους Λόντον Λάιονς, πραγματοποιώντα πολύ μεστές εμφανίσεις. Για την ακριβεία, ο Αμερικανός περιφερειακός είχε 16.5 πόντους (61.4% στο δίποντο, 36.5% στο τρίποντο, 87.5% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά 27'08" συμμετοχής σε 22 παινχίδια.

Να θυμίσουμε πως η Βίρτους Μπολόνια είναι η μοναδική ομάδα της EuroLeague που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα καμία μεταγραφή.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ