ΑΡΗΣ

Ο Ματσόν και η επόμενη μέρα

Ο Ματσόν και η επόμενη μέρα
Νέλσον, Καϊμακόγλου, Μαυροκεφαλίδης

Την επόμενη -δύσκολη- μέρα κοιτάζουν στον Άρη που έμεινε εκτός Ευρωλίγκας για 2η σερί χρονιά και μαζεύει τα σπασμένα

Ακόμα και την Κυριακή, τέσσερις μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα της σεζόν 2009-2010 η στενοχώρια συνεχίζει να επικρατεί στο στρατόπεδο της ΚΑΕ σε επίπεδο διοίκησης, τεχνικού τιμ, παικτών και φιλάθλων.
Επειδή όμως όπως τονίζει και ο Αντρέα Ματσόν: " Tο μπάσκετ είναι το αύριο", η διοίκηση της ΚΑΕ καλείται πάνω από όλα με ηρεμία και χωρίς βιασύνη να διαχειριστεί κατά τον καλύτερο δυνατό την επόμενη μέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός, που με εξαίρεση την χθεσινή συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στα γραφεία του Αλεξανδρείου, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά που αναμένεται να ισχύσει.

Ποτέ άλλωστε από το σημείο της ήττας από το Μαρούσι μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε κάποια τοποθέτηση από την διοίκηση της ΚΑΕ όσον αφορά στο μέλλον του Ματσόν. Ακόμα και στη χθεσινή συνάντηση η κουβέντα δεν πήγε εκεί κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και την νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ της ομάδας. Συμβόλαια έχουν σίγουρα οι Κλαρκ, Αργυρόπουλος, Μπάρλος, Σκορδίλης, Παπανικολάου και Μπετς (ανανέωσε την Παρασκευή) ενώ μέλος του ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται και ο Γκαβέλ. Ο τελευταίος πάντως κατά την αποχώρησή του από το Αλεξάνδρειο το απόγευμα της Τετάρτης είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Κατά τα άλλα τα συμβόλαια των Τσαλδάρη, Ηλιάδη και Αγαδάκου λήγουν τις επόμενες μέρες ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί και το μέλλον του Νέλσον, τη στιγμή που ο Ράιτ μετά από την στάση του των τελευταίων ημερών θεωρείται ξένο σώμα.

Η δήλωση πάντως του Νέλσον στα "ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ" αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραμονής του: " Ήταν τιμή μου που έπαιξα στον Άρη και φόρεσα τη φανέλα αυτής της ομάδας. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά, δουλέψαμε όλοι μας πολύ σκληρά και η συνεργασία μου με όλους τους ανθρώπους της ομάδας, από τη διοίκηση και τους υπαλλήλους μέχρι το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου, ήταν υποδειγματική".

"Τους ευχαριστώ όλους που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος παίκτης, γιατί έτσι νιώθω. Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική μου παρουσία, θεωρώ ότι προσπάθησα να κάνω τη δουλειά που μου ζητούσε το προπονητικό τιμ και το έκανα με την ψυχή μου. Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και, τουλάχιστον, ξέρω ότι πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις

".

Όσο για το αν του έχει γίνει κάποια κρούση; " Μέχρι στιγμής δεν είχα εγώ ή ο μάνατζέρ μου, αλλά έχω ξαναπεί ότι ήμουν πολύ χαρούμενος και εγώ και η οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη και με χαρά, θα συζητούσα μια τέτοια προοπτική. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα ήθελα να κάνουμε ξανά την προσπάθεια, να την επαναφέρουμε στην Ευρωλίγκα. Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία μου στη Θεσσαλονίκη ήταν εκπληκτική".

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά στους Ηλιάδη και Αγαδάκο βάση και της συμμετοχής που είχαν στους τελευταίους μήνες της χρονιάς δύσκολα να παραμείνουν. Με τους δύο εξάλλου δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση σε αντίθεση με τον Τσαλδάρη πριν ακόμα από το Πάσχα με τον διεθνή γκαρντ να θέλει να μείνει.

Όσο για το ύψος του μπάτζετ που θα οριοθετήσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αναμένεται να είναι μικρότερο του φετινού 1.7 εκατομμυρίου ευρώ αφού για δεύτερη χρονιά η ομάδα έμεινε εκτός Ευρωλίγκας.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ