SPORTS - GOSSIP

Ο Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται στη Σαντορίνη και διαφημίζει τις ομορφιές της Ελλάδας

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, διαφημίζοντας τη χώρα μας Print Screen

Ο θρυλικός Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας και διαφημίζοντας τις ομορφιές της Σαντορίνης.

Η είδηση πως ο Μάτζικ Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, δεν προκάλεσε έκπληξη καθότι τα τελευταία χρόνια την επισκέπτεται συχνά πυκνά. Ο θρύλος του μπάσκετ την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του στο Ιόνιο ταξιδεύοντας με superyacht αξίας 125 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μάτζικ εξακολουθεί να περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

Η Σαντορίνη είναι πανέμορφη! Είχαμε μια υπέροχη μέρα και απολαύσαμε ένα φανταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο, φάγαμε μια από τις καλύτερες μπριζόλες στον κόσμο!”, ανέφερε στο twitter ο άλλοτε σούπερ σταρ των Λέικερς.

Μάλιστα, ο Μάτζικ έκανε και φωτογράφιση – έκπληξη στη γυναίκα του. “Έκανα έκπληξη στην όμορφη σύζυγό μου, Κούκι, και τις φίλες της με μια φωτογράφιση με τα διάσημα ιπτάμενα φορέματα της Σαντορίνης. Η Κούκι είναι πανέμορφη με το χρυσό ιπτάμενο φόρεμά της”, ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ