ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μίλωνας μπορεί να αγωνιστεί στην National League 1 την σεζόν 2024/25, αν δεν επιλέξει Stoiximan Basket League

Ο Μίλωνας μπορεί να αγωνιστεί στην National League 1 την σεζόν 2024/25, αν δεν επιλέξει Stoiximan Basket League
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Ο Μίλωνας ενημερώθηκε από την ΕΟΚ ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην National League 1 την επόμενη σεζόν, αν και εφόσον αποφασίσει να μην αγωνιστεί στην Stoiximan Basket League.

Ξεκαθάρισε σήμερα το τοπίο όσον αφορά στον Μίλωνα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν (2024-25). Συνεπώς η πρωταθλήτρια της Elite League θα μπορεί να αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, στο ενδεχόμενο που δεν κάνει χρήση του δικαιώματος συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.

Η Γενική Συνέλευση του Μίλωνα είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου κι εκεί θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί η ομάδα στην Stoiximan Basket League. Λόγω της ενημέρωσης της ΕΟΚ ότι οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή σε Εθνικό πρωτάθλημα μέχρι τις 5/6, υπήρχε κίνδυνος οι Νεοσμυρνιώτες να μείνουν ανενεργοί για μία σεζόν, αν και εφόσον έλεγαν όχι στο εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία.

Εν τέλει διευκρινίστηκε ότι κίνδυνος να συμβεί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και ο Μίλωνας έχει το δικαίωμα συμμετοχής και επιλογής. Οχι όμως και της παραμονής στην Elite League. Είτε θα αγωνιστούν στη Stoiximan Basket League, είτε στην National League 1 (παλιά Β' Εθνική).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN GBL Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ