STOIXIMAN GBL

Ο Μίνιτς έβγαλε το καπέλο στον Αγγέλου

Ο Μίνιτς έβγαλε το καπέλο στον Αγγέλου
INTIME SPORTS

Ο Μίλαν Μίνιτς αποθέωσε τον Βαγγέλη Αγγέλου, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη επί του Ικάρου. Ο Θανάσης Γιαπλές ομολόγησε πως "όταν δέχεσαι 36 πόντους, σε ένα δεκάλεπτο, δεν πας πουθενά".

Λίγο μετά το 77-88 που πήρε μαζί του από τη Χαλκίδα (επί του Ικάρου) ο Άρης, ο Μίλαν Μίνιτς αποκάλυψε πως όλα στους "κίτρινους" γίνονται βάσει του πλάνου που είχε ο Βαγγέλης Αγγέλου, με τον οποίον -όπως είπε- μιλά συχνά.

Ο κόουτς του Άρη, είπε ότι κατ' αρχάς ότι " το ματς τέλειωσε από το πρώτο δεκάλεπτο. Η πίεση μας στον Ίκαρο απέδωσε καρπούς. Έχασαν κάποια ανοιχτά σουτ, ενώ εμείς κάναμε το καλύτερο δεκάλεπτο μας μέσα στην σεζόν. Είχαμε 21 ριμπάουντ και ο Ίκαρος 12, ενώ είχαμε 15 ασίστ και μόλις τέσσερα λάθη. Όταν η διαφορά ανέβηκε στους 19 πόντους, ο Ίκαρος έπαιξε καλύτερα, αλλά εμείς είχαμε υπομονή και κρύο αίμα για να κρατάμε την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους".

Ακολούθως, μίλησε για τον Αγγέλου, αποκαλύπτοντας ότι " είμαστε στο πρόγραμμα που έφτιαξε ο Βαγγέλης που είναι από την Χαλκίδα, με στόχο την 6η θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω τηλέφωνο κάθε φορά τον Αγγέλου και μου δίνει ιδέες. Είναι μεγάλη η βοήθεια του, τον παίρνω ότι ώρα θέλω και είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει. Ευχαριστώ τους βοηθούς μου και τους παίκτες μου γιατί κάναμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη".

Ο εκ των κορυφαίων των "κιτρίνων", Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ενημέρωσε ότι " ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και για μας και για τον Ίκαρο, γιατί έχουμε ελπίδες για 6η θέση και να αποφύγουμε τους "αιώνιους". Κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα στην Α1, μετά από αυτό που είχαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιου. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, βάλαμε τα σουτ, ελέγξαμε τον ρυθμό και δίκαια επικρατήσαμε. Πάμε για 2 τελικούς για να πάρουμε την 6η θέση".

Γιαπλές: Ήξερα που ήλθα

Ο Θανάσης Γιαπλές έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη, αλλά και στον Μίλαν Μίνιτς " τη δουλειά του οποίου παρακολουθώ τη δουλειά εδώ και 20 χρόνια. Συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά του Βαγγέλη", πριν παραδεχθεί πως " είναι ξεκάθαρο ότι τελείωσε το ματς στην πρώτη περίοδο, αφού δεχθήκαμε 36 πόντους από μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα επιθετική. Δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον να σταματήσουμε κάποιον. Δεν μπορώ, όμως, να ζητήσω ευθύνες. Ο τρόπος που λειτουργούμε έχει όρια και δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις. Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα, αν και τυπικά δεν έχουμε χάσει την κατηγορία. Ήξερα που ήρθα".

Εν συνεχεία, πρόσθεσε ότι "όλοι οι παίκτες θέλουν να νικάνε. Απλά κάποιοι δεν ξέρουν τον τρόπο για να το πετύχουν. Δεν κατάφερα με όλα τα παιδιά, σε όλα τα ματς να το πετύχω. Στην Νέα Κηφισιά έδειξαν αντίδραση, όχι όμως με τον Ηλυσιακό και σήμερα απέναντι στον Άρη" και κατέληξε στο "όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Δεχθήκαμε 36 πόντους στην πρώτη περίοδο και μετά δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά. Ακόμα δεν κοιτάμε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Όταν ήρθα, ήμασταν τελευταίοι και αμέσως μπήκαμε στα βαθιά, στον αγώνα με τα Τρίκαλα. Δεν υπήρχε χρόνος για κουβέντα για την επόμενη σεζόν. Βρήκαμε μια κατάσταση συγκεκριμένη και με τους παίκτες, ενώ σε κάποιες προπονήσεις είχαμε μεγαλύτερη ένταση και κάποιοι παίκτες τραυματίσθηκαν. Είχαμε περιορισμένες λύσεις σε αρκετά κομμάτια".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ