ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μήτογλου περιέγραψε το καθοριστικό τρίποντο που σημείωσε κόντρα στην Ρεάλ: "Τρελάθηκα, ως παίκτης ζεις για τέτοια σουτ"

Ο Μήτογλου περιέγραψε το καθοριστικό τρίποντο που σημείωσε κόντρα στην Ρεάλ: "Τρελάθηκα, ως παίκτης ζεις για τέτοια σουτ"
PRINTSCREEN

Ο Ντίνος Μήτογλου περιέγραψε στιγμή προς στιγμή το τεράστιο τρίποντο που σημείωσε περίπου 2.5 λεπτά πριν από το φινάλε του τελικού με την Ρεάλ, το οποίο πρακτικά σφράγισε την νίκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων το πώς ένιωσε.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR σημείωσε πολλά μεγάλα σουτ στον τελικό με την Ρεάλ, στον δρόμο προς την νίκη με 95-80 και την κατάκτηση της 7ης EuroLeague της ιστορίας του. Ένα από τα πιο σημαντικά - και για κάποιους το πιο σημαντικό - σημείωσε ο Ντίνος Μήτογλου με 2.5 λεπτά να μένουν για το φινάλε, με το οποίο έκανε το σκορ 86-76.

Δύο ημέρες μετά, ο διεθνής ψηλός περιέγραψε για χάρη της EuroLeague αυτή την φάση αναλυτικά, περιγράφοντας παράλληλα και τα συναισθήματά του. Αναλυτικά, ο Μήτογλου ανέφερε:

"Ο Ναν είχε την μπάλα στην βασική γραμμή. Εγώ κάνω Pop Out με πίσω βήματα στις 45 μοίρες. Παίρνω την μπάλα, κάνω προσποίηση για πάσα στα αριστερά και κοιτάζω το καλάθι. Έχω 2 δευτερόλεπτα να δω το καλάθι, έχω χρόνο να βάλω το σουτ. Σουτάρω, ευστοχώ και γυρνάω, ανοίγω τα χέρια μου και σκέφτομαι 'αυτό ήταν ΤΟ σουτ, αυτό ήταν ΤΟ σουτ. Σκέφτηκα όταν επέστρεφα στην άμυνα: 'Τι έκανα;' Τρελάθηκα, επειδή (σ.σ ως παίκτης) ζεις για να παίξεις τέτοια παιχνίδια, να βάλεις αυτά τα σουτ.

Έχετε δει πως εξέφρασα αυτό που ένιωθα εκείνη την στιγμή. Έτρεζα, πανηγύριζα. Μου πήρε 4-5 λεπτά να επιστρέψω. Μετά οι συμπαίκτες μου πλησίασαν και μου είπαν ότι η Ρεάλ δεν τα παρατάει και πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος".

Δείτε το VIDEO με την διήγηση του Ντίνου Μήτογλου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR 2024 FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ