ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μονέκε είναι πρόθυμος να ανοίξει κύκλο συζητήσεων με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη SPORT

Ο Μονέκε είναι πρόθυμος να ανοίξει κύκλο συζητήσεων με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη SPORT
INTIME SPORTS

Ο Τσίμα Μονέκε ψάχνει ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες και είναι πρόθυμος να ανοίξει κύκλο συζητήσεων με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη SPORT.

Η Μπασκόνια ολοκλήρωσε μια αποκαρδιωτική σεζόν, στην οποία γνώρισε τρεις αποκλεισμούς σε ισάριθμες διοργανώσεις. Οι Βάσκοι έμειναν έξω από τα playoffs της Liga Endesa και αποκλείστηκαν τόσο από τη συνέχεια της EuroLeague, όσο και από το Copa del Rey (Κύπελλο Ισπανίας).

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, ο Τσίμα Μονέκε, παρουσιάζεται να θέλει να αλλάξει περιβάλλον, αναζητώντας έναν σύλλογο με μεγαλύτερες φιλοδοξίες, όπως σημειώνει η SPORT.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σε αυτό το σημείο έρχεται στο προσκήνιο και η Μπαρτσελόνα, που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν σέντερ με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο Νιγηριανός είναι πρόθυμος να ανοίξει κύκλο συζητήσεων με την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την Μπασκόνια.

Η υπόθεση, ωστόσο, φέρει ακόμα περισσότερες αντιξοότητες για την Μπαρτσελόνα, αφού οι ιθύνοντες του βασκικού συλλόγου διατηρούν απόλυτη βεβαιότητα για την παραμονή του Μονέκε, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τόσο ο Ερυθρός Αστέρας, όσο και η Παρί, που αναμένεται να αγωνιστεί στην EuroLeague τη νέα σεζόν (2024/25).

Σημείωνεται ότι στους Γάλλους αγωνίζεται και ο Τι Τζέι Σορτς, που διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Αφρικανό. Ένα στοιχείο που δύναται να διαδραματίσει τον ρόλο του σε πιθανή μετακίνηση του 29χρονου ψηλού.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ