ΜΟΝΑΚΟ

Ο Μοτιεγιούνας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μονακό μέχρι το καλοκαίρι του 2026

Ο Μοτιεγιούνας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μονακό μέχρι το καλοκαίρι του 2026
AS MONACO BASKET

Στη Μονακό θα παραμείνει για τουλάχιστον δύο σεζόν ακόμα ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας (33 ετών, 2.13 μέτρα), με τους Μοναγάσκους να ανακοινώνουν τη διετή ανανέωση του συμβόλαίου του.

Κάτοικος Μόντε Κάρλο θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας (33 ετών, 2.13 μέτρα), με τη Μονακό να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λιθουανό σέντερ για δύο ακόμα χρόνια, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών των τελευταίων ημερών.

Ο Μοτιεγιούνας μέτρησε 7.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 14 λεπτά κατά μέσο όρο σε 21 ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε 8.8 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 17.8 λεπτά κατά μέσο όρο σε 39 αναμετρήσεις στην EuroLeague.

Ο Λιθουανός ανήκει στο δυναμικό της Μονακό από το 2021, όταν και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους.

Μετά από τις υπογραφές, ο Μοτιεγιούνας στάθηκε στην κοινή πορεία των δύο πλευρών όλα αυτά τα χρόνια: "Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που μένω στη Μονακό για να προσπαθήσω να πετύχω τον στόχο να κατακτήσουμε την EuroLeague, να προσπαθήσω να πραγματοποιήσω αυτό το όνειρο. Ξέρετε πόσο σκληρά δούλεψα στο γήπεδο πέρυσι, πώς ζω κάθε μέρα, αγαπώ τους οπαδούς μας. Λατρεύω την πόλη του Μονακό. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Κάναμε κάποιες πολύ καλές προσθήκες. Φέρνοντας τον Καλάθη, θα είναι διαφορετικά, γιατί είναι πραγματικός πόιντ γκαρντ και δεν είχαμε πραγματικά έναν τύπο με πολλά λεπτά και σε αυτή τη θέση, οπότε νομίζω ότι είναι μια μεγάλη βελτίωση για την ομάδα μας, για τη δημιουργικότητά μας την κίνηση της μπάλας μας και για το μπάσκετ μας. Νομίζω ότι θα γίνουμε πιο ευέλικτοι.

Ο Παπαγιάννης είναι επίσης εξαιρετικός τύπος, εξαιρετικός παίκτης, πολύ καλός σουτέρ, έχει μακριά χέρια. Πιστεύω ότι θα μας φανεί πολύ χρήσιμος, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά", κατέληξε ο Μοτιεγούνας αναφερόμενος στους Νικ Καλάθη και Γιώργο Παπαγιάννη.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ