ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπουρούσης θα έχει κι άλλο επεισόδιο!

Ο Μπουρούσης θα έχει κι άλλο επεισόδιο!
Τσίλντρες

Θα γίνει νέο ραντεβού Μπουρούση με τους Αγγελόπουλους, για να λύσουν τις οικονομικές διαφορές

Το ραντεβού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον μάνατζερ του Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Παπαδάκη, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, αλλά δεν υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα στο θέμα της παραμονής του Έλληνα σέντερ στον Πειραιά. Αυτό δεν σημαίνει, ότι επικρατεί και πανικός. Ήταν αναμενόμενο ότι στο πιο σημαντικό συμβόλαιο του Μπουρούση σε αυτή τη φάση της καριέρας του και στην πιο σημαντική ανανέωση που έχουν να κάνουν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα έπεφταν υπογραφές με το καλημέρα.
Επισήμως από την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχουν βγει προς τα έξω λεπτομέρειες της συνάντησης, αλλά οι πληροφορίες μας λένε ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει λίγη ακόμη απόσταση σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Οι οικονομικές απολαβές του Μπουρούση δεν είναι το μόνο θέμα συζήτησης. Υπάρχει και το χρονικό κομμάτι, για πόσα χρόνια δηλαδή θα ανανεώσει την παραμονή του στο Λιμάνι ο Έλληνας σέντερ.

Το "ταβάνι" στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι τα 4 χρόνια, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο Μπουρούσης, οπότε αυτό αλλάζει τη συνολική προσφορά του Ολυμπιακού στο οικονομικό κομμάτι. Αλλιώς βγαίνει το σύνολο στα τρία χρόνια και αλλιώς στα τέσσερα. Σε ό,τι αφορά τα νούμερα που ακούστηκαν, η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι κάτι παραπάνω από 300.000 το χρόνο, που σημαίνει 1 εκατομμύριο ευρώ στις συνολικές αποδοχές. Πάντως, δεν υπήρξε κάποιο χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ούτε προβληματισμός για τη συνέχεια της υπόθεσης.

"Ο Τσίλντρες δεν γυρίζει στο ΝΒΑ"

Το συμβόλαιο του Τζος Τσίλντρες με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ για ακόμη δύο χρόνια και τουλάχιστον για τον επόμενο, φαίνεται πως θα παραμείνει στην Ελλάδα. Τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν στην εφημερίδα της Ατλάντα ajc και επί της ουσίας δεν έχουν άδικο, αφού ο Αμερικανός δεν θέλει να φύγει από τους ερυθρόλεκους.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν κάνει το σχεδιασμό των μεταγραφών με τον Τζος Τσίλντρες στο ρόστερ. Παράλληλα του έχουν τονίσει ότι σε περίπτωση που θέλει να επιστρέψει σε ομάδα του ΝΒΑ, καλό θα είναι να το πει σχετικά άμεσα και όχι μέχρι τις 15 Ιουλίου που έχει προθεσμία, ώστε να μην χαλάσουν τα πλάνα της ομάδας.

Ο Τσίλντρες πάντως δεν σκέφτεται να φύγει από τον Ολυμπιακό. Μπορεί οι Καβαλίερς να τον έχουν στο μυαλό τους, αλλά ο Αμερικανός θέλει να μείνει στην Ελλάδα, καθώς έχει δεθεί με τους ερυθρόλευκους, εντυπωσιάστηκε από τη συμπεριφορά των αδελφών Αγγελόπουλων όταν είχε το πρόβλημα τραυματισμού και θέλει να κατακτήσει ένα τρόπαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο αρθρογράφος Σέκου Σμιθ έγραψε πάντως ότι " ο Τσίλντρες δεν έχει λόγο να γυρισει στο ΝΒΑ" όπως του τόνισε παράγοντας ομάδας από τη δυτική περιφέρεια. " Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα αυτό το καλοκαίρι και οι ομάδες κάνουν πολύ προσεκτικές οικονομικές κινήσεις. Από τη στιγμή που οι Χοκς δεν του έκαναν μια καλή πρόταση πέρυσι, δεν βρίσκω το λόγο να του κάνουν φέτος".

Την Πέμπτη το ραντεβού με τον Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός εκτός από το θέμα του Μπουρούση πρέπει να λύσει και αυτό του Γιώργου Πρίντεζη που περιμένει επίσης την πρόταση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για ανανέωση του συμβολαίο του. Ο Έλληνας παίκτης έχει στο μυαλό του τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ θα πάει μάλιστα και στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στο καλοκαιρινό καμπ. Αυτο, όμως, δεν σημαίνει ότι θα μείνει και εκεί. Θέλει, αλλά επιθυμεί περισσότερο να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κάνουν την πρότασή τους στον μάνατζερ του παίκτη και στη συνέχεια θα περιμένουν την απάντησή τους. Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι φυσικά να κρατήσει τον Πρίντεζη, αφού είναι μέσα στο αγωνιστικό πλάνο του Παναγιώτη Γιαννάκη και μάλιστα για τα καλά. Στη θέση "4" ο "δράκος" θέλει να έχει τον Πρίντεζη και έναν ακόμη παίκτη, ξένο, με ικανότητα ποσταρίσματος, δυνατό και με καλό σουτ. Και φυσικά αμυντικά προσόντα, ατομικά και ομαδικά.


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ