ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ στην πεντάδα των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ στην πεντάδα των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Με τους 15 πόντους που πέτυχε κόντρα στο Λαύριο, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ξεπέρασε τον Τζος Τσίλντρες και μπήκε στην κορυφαία πεντάδα των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League.

Στην πρώτη πεντάδα των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League μπήκε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ με τους 15 πόντους που σημείωσε στην εκτός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο για την 9η αγωνιστική.

Ο Σέρβος σέντερ έφτασε έτσι τους 830 πόντους και άφησε πίσω του τον Τζος Τσίλντρες, ο οποίος είχε πετύχει 828 πόντους στο ελληνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με τους ερυθρόλευκους.

Επόμενος σταθμός του Μιλουτίνοβ σε αυτήν την ιστορική λίστα του Ολυμπιακού, είναι το να γίνει ο πέμπτος ξένος της ομάδας που θα φτάσει τους 1.000 πόντους, ένα επίτευγμα στο οποίο έχουν φτάσει μόνο οι Ζάρκο Πάσπαλι, Ντέιβιντ Ρίβερς, Ματ Λοτζέσκι και Μίλος Τεόντοσιτς.

Παράλληλα, ο Μίλου κατέγραψε την 122η εμφάνισή του στην Stoiximan Basket League, ξεπερνώντας τον Θοδωρή Παπαλούκα, ο οποίος είχε 121 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην εγχώρια λίγκα τη σεζόν 2001/02 και την τριετία 2008-11.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ