ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νίκος Κακλαμάνος στο SPORT 24

Ο Νίκος Κακλαμάνος στο SPORT 24
Κακλαμάνος

Tα Τρίκαλα προβάρουν το... κοστούμι της Α1 και ο Νίκος Κακλαμάνος μας μίλησε για την μεγάλη επιτυχία

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος στην Α2 μας μίλησε για την... όμορφη περιπέτεια όλη της χρονιάς. " Υπήρχε ένας κορμός πέρσι το καλοκαίρι όταν ανεβήκαμε στην Α1 και με μερικές προσθήκες ακόμα, δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο.

Το πιστεύαμε ότι θα πάμε καλά αλλά δεν τον φωνάζαμε και παραμέναμε συγκρατημένοι. Όσο περνούσαν οι αγώνες παίζαμε όλο και πιο καλά και φτάσαμε το τελευταίο διάστημα να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση

", ανέφερε ο 27χρονος γκαρντ.

Όσο για το αν τα Τρίκαλα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις να παίξουν στην Α1 τόνισε: " Αξίζει η ομάδα να είναι στην Α1 και το έδειξε φέτος. Η διοίκηση ήταν δίπλα μας συνεχώς όπως και ο κόσμος. Για εμένα ήταν προσωπικό στοίχημα να έρθω στα Τρίκαλα και να αφήσω την Α1, πολλοί φίλοι ακόμα και οι γονείς μου είχαν αντίθετη άποψη, ωστόσο, τώρα είμαστε ευτυχισμένοι".

Ποια θα είναι η δική του επιλογή το καλοκαίρι; " Μένω ελεύθερος για πρώτη φορά καθώς όλα τα χρόνια που αγωνίζομαι είχα συμβόλαιο. Θα συζητήσω με τους ανθρώπους εδώ και μετά θα δούμε, εγώ άλλωστε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οι δυσκολίες που κρύβει η Α1 δεν με τρομάζουν και φέτος νεοφώτιστοι ήμασταν αλλά με καλή δουλειά τα καταφέραμε".

Ο Κακλαμάνος μας υπογράμμισε και τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν τα Τρίκαλα προκειμένου να αντέξουν την πρώτη χρονιά. " Το μυστικό είναι να κρατήσει ένα κορμό και να το πλαισιώσει με δύο Αμερικανούς και κάποιους κοινοτικούς αλλά αυτό είναι κομμάτι του προπονητή και της διοίκησης που νομίζω ότι θα κάνουν το καλύτερο. Το θετικό είναι ότι τώρα θα βοηθήσουν την ομάδα οι τοπικοί φορείς αλλά και η Πολιτεία".

Αναφορικά με τη γεύση που του μένει από την φετινή σεζόν τόνισε: " Η ομάδα με επιβράβευσε για την επιλογή μου, αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα. Τα Τρίκαλα ζουν για την ομάδα. Οι άνθρωποι έρχονται με τα παιδιά τους και γεμίζουν το γήπεδο χωρίς να δημιουργούν φασαρίες. Η πόλη ενδιαφέρεται για το μπάσκετ και αυτό είναι πολύ καλό".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ