ΒΕΖΕΝΚΟΒ

Ο Νίκος Λώτσος στο SPORT24 για τον Σάσα Βεζένκοβ: "Εκτός από τον Ολυμπιακό, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό"

Ο Νίκος Λώτσος στο SPORT24 για τον Σάσα Βεζένκοβ: "Εκτός από τον Ολυμπιακό, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό"

Ο εκπρόσωπος του Σάσα Βεζένκοβ, Νίκος Λώτσος, μίλησε στο SPORT24 για το μέλλον του NBAερ φόργουορντ, παραδεχόμενος ότι υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από τον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα του πελάτη του είναι το NBA και οι Κινγκς.

Το όνομα του Σάσα Βεζένκοβ υπάρχει στο μυαλό τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού AKTOR, ειδικά από την στιγμή που φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει από τους Κινγκς.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρακολουθούν στενά την υπόθεση, αφού πιθανή έλευση του MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague θα καθόριζε την στελέχωση της ομάδας. Οι "πράσινοι" όμως έχουν και αυτοί ανοιχτές τις κεραίες τους.

Έχοντας όλα αυτά υπόψη, το SPORT24 επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Βούλγαρου φόργουορντ, Νίκο Λώτσο, ο οποίος παραδέχθηκε το ενδιαφέρον των "αιωνίων" για τον Βεζένκοβ. "Εκτός από τον Ολυμπιακό, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό" τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός μάνατζερ, για να προσθέσει ωστόσο στην συνέχεια:"Ο Σάσα όμως αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεται πρωτίστως για το αν θα συνεχίσει στο ΝΒΑ".

Υπενθυμίζεται ότι χαράματα Πέμπτης (26/6) και Παρασκευής (27/6) διεξάγεται στο NBA Draft 2024. Αυτό έχει σημασία επειδή πρόκειται για ένα διήμερο που αναμένεται να γίνουν αρκετές συζητήσεις ανάμεσα στις ομάδες του NBA, που πιθανόν να οδηγήσουν και σε ανταλλαγές.

Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Βεζένκοβ, αφού οι Κινγκς ενδιαφέρονται για τον Ζακ ΛαΒίν και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να συμπεριλάβουν και τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού σε αυτά που θα προσφέρουν για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή.

Όπως και να έχει πάντως, τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι πολύ συγκεκριμένα: Οι δύο "αιώνιοι" κοιτάζουν προς την πλευρά του, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να γίνει μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

TAGS ΒΕΖΕΝΚΟΒ NBA ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ