ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ντάνιελ Τάις έκλεισε στους Νιου Ορλίανς Πέλικανς

Los Angeles Clippers center Daniel Theis (10) plays in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Jan. 12, 2024, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Los Angeles Clippers center Daniel Theis (10) plays in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Jan. 12, 2024, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP PHOTO/BRANDON DILL

Στο NBA θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Τάις, μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, καθώς συμφώνησε με τους Νιου Ορλίανς Πέλικανς.

Έτοιμος για την 8η σεζόν του στο NBA ο Ντάνιελ Τάις (32, 2μ.03), καθώς συμφώνησε τη Δευτέρα (8/7) με τους Νιου Ορλίανς Πέλικανς για συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Γερμανός ψηλός που κατέκτησε τον Σεπτέμβριο του 2023 το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της χώρας του βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όμως η επιθυμία του ήταν να παραμείνει στις ΗΠΑ και στην Νέα Ορλεάνη φαίνεται πως θα έχει και ρόλο και αρκετά λεπτά στο ροτέισον μετά από την αποχώρηση του Γιόνας Βαλαντσιούνας για τους Γουίζαρντς.

Ο Τάις έχει 7.4 πόντους (62.3% στο δίποντο, 33.1% στο τρίποντο, 71.8% στις βολές), 4.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 19.1 λεπτά σε 373 αγώνες με τους Σέλτικς, τους Μπουλς, τους Ρόκετς, τους Πέισερς και τους Κλίπερς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ