ΚΑΒΑΛΑ

Ο Ο΄Μπράιαντ στην Μαγιάγκεζ

Ο Ο΄Μπράιαντ στην Μαγιάγκεζ
INTIME SPORTS

Στην Μαγιάγκεζ του Πουέρτο Ρίκο πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του ο Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ μετά το παιχνίδι με την Καβάλα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Καλαμίτσας (26/02, 12:30).

Ο Αμερικανός σέντερ πρόκειται να αναχωρήσει αύριο από την Καβάλα έχοντας έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ και την Πέμπτη (01/03) θα κάνει το ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα.

Ο Ο΄Μπράιαντ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έδωσε το παρών στην χθεσινή προπόνηση της Καβάλας για το σημερινό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Η απουσία του δεν είχε να κάνει με ίωση ή με τραυματισμό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες λόγω του ότι υπήρξε κάποιο μπέρδεμα ενώ στην πορεία της ημέρας πείστηκε από τους συμπαίκτες του να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

Δείγμα του δεσίματός του με την ομάδα της Καβάλας. Όσο για τον λόγο της αποχώρησής του Ο΄Μπράιαντ λίγες μέρες μετά από αυτήν του Τράβις Γκάρισον; Δεν είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι με αποτέλεσμα ο Αμερικανός σέντερ τις τελευταίες μέρες να βρισκότανε σε αναζήτηση ομάδας.

Κάπως έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον της Μαγιάγκεζ από το Πουέρτο Ρίκο με τον Ο΄Μπράιαντ να αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ της για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον Έντι Κασιάνο να βρήκε στο πρόσωπό του τον σέντερ που έψαχνε.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και με την ενσωμάτωση του Βούλγαρου φόργουορντ Αλεξάνταρ Γιάνεφ είχε τετ α τετ με τους παίκτες του.

Σε αυτό τους ξεκαθάρισε την θέση του. Αυτή σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε να κάνει με την επιθυμία του μετά και την αποχώρηση του Γκάρισον η ομάδα να έμενε ως είχε μέχρι το τέλος των φετινών της υποχρεώσεων.

Κάτι που όπως γίνεται φανερό είχε να κάνει και με την επιθυμία του για την παραμονή του Ο΄Μπράιαντ τον οποίο θα κληθεί να αποχαιρετήσει μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδου.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ