ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πετρούσεβ στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πετρούσεβ στον Ερυθρό Αστέρα

Την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα φοράει και επισήμως μέχρι το τέλος της σεζόν ο Φιλίπ Πετρούσεβ (24 χρονών, 2.11 μέτρα), αφού ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σέρβου στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ (24 χρονών, 2.11 μέτρα) θα ανήκει στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα για το υπόλοιπο της σεζόν 2024/25, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός, ο οποίος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του τον δανεισμό του Σέρβου ψηλού στην ομάδα του Βελιγραδίου, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SPORT24.

Λιγότερο από ένα λεπτό μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ήρθε και η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

Οι επιστροφές των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ έκαναν πλέον ξεκάθαρο ότι ο Πετρούσεβ δεν χωρούσε στο φετινό ροτέισον των "ερυθρολεύκων", αφού πρακτικά θα ήταν ο έκτος ψηλός, παίζοντας πίσω από τους Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς (στο 4) και τους Μιλουτίνοβ, Φαλ και Μόουζες Ράιτ (στο 5).

Με απλά λόγια, επικράτησε τελικά η... λογική και υπήρξε η απαραίτητη αποσυμφόρηση στην φροντ λάιν του Ολυμπιακού, η οποία θα είχε γίνει νωρίτερα αν δεν ήταν τραυματίες την ίδια περίοδο οι Φαλ και Μιλουτίνοβ.

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεβ αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο, παίζοντας τόσο στο 4 όσο και στο 5, έχοντας ως ανταγωνιστές για χρόνο συμμετοχής τους Λούκα Μίτροβιτς, Μάικ Ντάουμ και Ντέγιαν Νταβίντοβατς στην θέση του πάουερ φόργουορντ και τους Τζόελ Μπόλομποϊ (τραυματίας - θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα) και Ούρος Πλάβσιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα υπό μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ