ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν παίκτη του ελεύθερο

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν παίκτη του ελεύθερο
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η ανακοίνωση του Σάσα Βεζένκοβ από τον Ολυμπιακό βρίσκεται προ των πυλών και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει υπεροπλία στις θέσεις των ψηλών. Η φαρέτρα του Έλληνα προπονητή γεμίζει σε ποσότητα και ποιότητα και η ομάδα του Πειραιά δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν παίκτη της ελεύθερο.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει δικό του μέσα στις επόμενες ώρες τον Σάσα Βεζένκοβ, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της μεγάλης επιστροφής του στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο άλλοτε MVP της EuroLeague θα ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα και η φαρέτρα του Ολυμπιακού στις θέσεις "4" και "5" γεμίζει με ποσότητα και ποιότητα.

Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς και Φιλίπ Πετρούσεβ αγωνίζονται ως power forwards, ενώ οι Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μόουζες Ράιτ παίζουν στη θέση του center.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει από τρεις παίκτες εγνωσμένης ποιότητας στις δύο θέσεις και δεν πρόκειται να παραχωρήσει κανέναν παίκτη του ελεύθερο.

Άπαντες δεσμεύονται με συμβόλαια και ο Ολυμπιακός δεν έχει διάθεση να παραχωρήσει κανέναν παίκτη του ελεύθερο.

Βρισκόμαστε ωστόσο ακόμη στον Ιούλιο και απομένει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ερυθρολεύκων, οι οποίες χρονολογούνται στα τέλη Σεπτέμβρη με το Super Cup στη Ρόδο.

Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια πρόταση για έναν εκ των προαναφερθέντων παικτών, κάτι για το οποίο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να μπει σε συζητήσεις. Ισως για δανεισμό, ίσως για μια ανταλλαγή.

Άλλωστε πως τα δημοσιέυματα στη Σερβία δίνουν και παίρνουν σχετικά με το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Φιλίπ Πετρούσεβ.

Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή "LIVE Μεταγραφές" ανέλυσε πως έχει η κατάσταση με τους ψηλούς στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ