MEDIA

Ο Ολυμπιακός θα τεστάρει τις δυνάμεις του σε σπουδαίο τουρνουά στην Κρήτη: Πού και πότε θα δείτε τους αγώνες

"A MOMENT TO REMEMBER"       -   /  -     (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
"A MOMENT TO REMEMBER" - / - (LATO KLODIAN/EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS/LATO KLODIAN

Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια θα συμμετάσχουν στο AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Η αντίστροφη μέτρηση για το AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete, το οποίο θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Σεπτεμβίου στο Ηράκλειο, έχει ξεκινήσει. Εκεί θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες της EuroLeague. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσε, την Αρμάνι Μιλάνο και τη Βίρτους Μπολόνια.

Οι τέσσερις προπονητές των συλλόγων, δηλαδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Ετόρε Μεσίνα και ο Λούκα Μπάνκι, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα, πράγματα και καταστάσεις, ενώ το φίλαθλο κοινό θα πάρει μία πρώτη γεύση από τις εν λόγω ομάδες, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, για να δουν δια ζώσης το τουρνουά, θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν τηλεοπτικά, μέσα από τη συχνότητα της COSMOTE TV.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του τουρνουά

  • 14/9, 18:00 Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο, COSMOTE SPORT4
  • 14/9, 20:30 Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια, COSMOTE SPORT4
  • 15/9, 18:00 Μικρός τελικός, COSMOTE SPORT4
  • 15/9, 20:30 Τελικός, COSMOTE SPORT4

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ