ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Ολυμπιακός θέλει όλους τους τίτλους"

"Ο Ολυμπιακός θέλει όλους τους τίτλους"
INTIME SPORTS

Τα σερί δεν παίζουν μπάσκετ, πράγμα που θύμισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, σε ό,τι αφορά τον ημιτελικό Κυπέλλου της Δευτέρας (23/12) με τον Παναθηναϊκό.

Στα 23 ματς που έχει δώσει για την τρέχουσα περίοδο ο Ολυμπιακός, μετρά μόνο νίκες. Το υπ αριθμόν 24 θα είναι το πρώτο που έχει στο φόντο το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και σε πρώτο πλάνο τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που είχε να πει ο Βαγγέλης Μάντζαρης στη "Real News" για τον ημιτελικό της Δευτέρας (23/12) ήταν ότι " περιμένω ένα σπουδαίο παιχνίδι, νιώθουμε καλά και πάμε για να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα όλους τους τίτλους και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας γι' αυτό".

Σε ό,τι αφορά το σερί των επιτυχιών, εξήγησε ότι " δεν μας αγχώνει και θεωρώ ότι τόσο η μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία μας, όσο κι ο αντίπαλος αποτελούν επιπλέον κίνητρο για να δώσουμε στο παρκέ το 100% του εαυτού μας".

Στο τέλος της ημέρας "θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όμως έστω κι έτσι η προσπάθεια όλων των παιδιών θα είναι μεγάλη, με στόχο την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ