ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε το ντεμπούτο του 16χρονου Πρίντεζη με τα ερυθρόλευκα το 2001

Ο Γιώργος Πρίντεζης
Ο Γιώργος Πρίντεζης EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για το φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη (6/9, 21:15) και παρουσίασε ένα σπάνιο VIDEO από το ντεμπούτο του θρύλου της ομάδας με τα ερυθρόλευκα, στα 16 του χρόνια σε έναν αγώνα με τον Ηρακλή το 2001.

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη για την προσφορά του στην ομάδα με το φιλικό προς τιμή του κόντρα στην Μακάμπι. Στο πλαίσιο αυτό η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ γνωστοποίησε ότι θα παρουσιάσει σταδιακά μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του Πρίντεζη με την φανέλα της ομάδας.

Η αρχή λοιπόν έγινε με το ντεμπούτο του παλαίμαχου φόργουορντ, που έγινε στις 29 Απριλίου 2001, στον μικρό τελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ηρακλή, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει ένα σπάνιο VIDEO από εκείνο το παιχνίδι.

Αναλυτικά το post του Ολυμπιακού αναφέρει:

"Ο χρόνος για τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη κυλάει αντίθετα και το Olympiacosbc.gr θα σας προσφέρει μερικές από τις μοναδικές “ερυθρόλευκες” στιγμές του.

Στα 20 χρόνια που ο “Πρι” αγωνίστηκε με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, τα συναισθήματα ξεχείλισαν και οι βραδιές που ζήσαμε ήταν μοναδικές. Ποια ήταν η πρώτη;

Στις 29 Απριλίου 2001, στον μικρό τελικό του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ηρακλή, ο Πρίντεζης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την αγαπημένη του φανέλα. Με το 14 στην πλάτη έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι που έληξε 91-70 υπέρ των “ερυθρόλευκων”.

Ας θυμηθούμε τα λίγα δευτερόλεπτα που βρέθηκε στο παρκέ…"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ