ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη δουλειά: Το video από την πρώτη προπόνηση των ερυθρόλευκων για τη σεζόν 2024/25

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη δουλειά: Το video από την πρώτη προπόνηση των ερυθρόλευκων για τη σεζόν 2024/25
PRINTSCREEN

Η δουλειά ξεκίνησε και επίσημα για τον Ολυμπιακό, που πάτησε το παρκέ του ΣΕΦ με τέσσερις απουσίες.

Ανεπίσημα, αρκετοί ήδη δούλευαν είτε ατομικά, είτε σε μικρά γκρουπ. Επίσημα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25 ξεκίνησε τη Δευτέρα (26/8) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του τον Φιλίπ Πετρούσεβ και τον Νικόλα Μιλουτίνοβ, τον Τόμας Γουόκαπ και τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Μουστάφα Φαλ έκανε βάρη, ακολούθησε το δικό του πρόγραμμακαι θα υποβληθεί την Τρίτη (27/8) σε νέο κύκλο εξετάσεων για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού που υπέστη προς το φινάλε της περσινής σεζόν, οι δύο Σέρβοι θα ενσωματωθούν αύριο στις προπονήσεις, ενώ ο Αμερικανός πλέι μέικερ και ο αρχηγός των ερυθρόλευκων θα ακολουθήσουν από τις 2 Σεπτεμβρίου. Οι έξτρα ημέρες δόθηκαν εξαιτίας των συμμετοχών των Πετρούσεβ - Μιλουτίνοβ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στους άλλους δύο στο προολυμπιακό τουρνουά και στο ολυμπιακό τουρνουά στη Λιλ και στο Παρίσι.

Νέα πρόσωπα ήταν ο Σάσα Βεζένκοβ που γύρισε στο "σπίτι" του, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που επέστρεψε και αυτός στην ομάδα με την οποία έφτασε στο Final Four της EuroLeague το 2022, ο Κίναν Έβανς που συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και νεαροί (Γιώργος Μπουρνελές, Θοδωρής Παυλόπουλος, Στέφανος Σπάρταλης) που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία για να βοηθήσουν και να βοηθηθούν.

Οι Πειραιώτες κοιτάζουν πλέον και τα φιλικά παιχνίδια. Πρώτος αντίπαλος θα είναι το Μαρούσι (3/9, κεκλεισμένων των θυρών) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν η Μακάμπι Τελ Αβίβ (6/9), ο Ερυθρός Αστέρας (10/9, κεκλεισμένων των θυρών), το τουρνουά στο Ηράκλειο με Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο ή Φενέρμπαχτσε (14-15/9) και δύο φιλικά στο Τραπάνι της Ιταλίας (22-23/9).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ