ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός υπογράφει Βεζένκοβ και περιμένει: Δεν βιάζεται για την επόμενη κίνηση, τι θα γίνει με τριάρι, Πίτερς και Πετρούσεβ

Ο Ολυμπιακός υπογράφει Βεζένκοβ και περιμένει: Δεν βιάζεται για την επόμενη κίνηση, τι θα γίνει με τριάρι, Πίτερς και Πετρούσεβ
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Ολυμπιακός περιμένει το διαζύγιο του Βεζένκοβ με το Τορόντο, δεν πρόκειται να βιαστεί για οποιαδήποτε κίνηση, ενώ δεν έχει βάλει πωλητήριο ή παραχωρητήριο για κάποιον παίκτη του, όπως ανέλυσε ο Σπύρος Καβαλιεράτος μιλώντας στο Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Ο Σάσα Βεζέκνοβ προβάρει τα ερυθρόλευκα, γεγονός που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμό στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Παράλληλα όμως έβαλε στο τραπέζι κι ένα προβληματισμό. Χωράνε πλέον τρία 4αρια στο ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν;

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προς το παρόν κανένα λόγο να πονοκεφαλιάζει, όπως εξήγησε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου. Κάθε άλλο. Θα έχει γεμίσει και σε ποσότητα και σε ποιότητα το ρόστερ του, όταν μείνει ελεύθερος ο Βεζένκοβ και ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους.

Όμως, είναι αλήθεια, ότι δεν είναι εύκολο να χωρέσουν όλοι. Δεν είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν κανέναν παίκτη τους να φύγει.

Δεν θα λύσουν κανένα συμβόλαιο, οι Αγγελόπουλοι δεν πρόκειται να διώξουν κανέναν. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος από τους υπάρχοντες στο ρόστερ ζητήσει να αποχωρήσει, η συζήτηση θα είναι διαφορετική. Εως τώρα δεν έχει συμβεί πάντως κάτι τέτοιο, ίσως βέβαια να είναι και νωρίς γιατί ακόμα δεν υπάρχει ανακοίνωση για Βεζένκοβ.

Από την άλλη, έτσι όπως είναι το ρόστερ, ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, πλην του "3". Εκεί υπάρχει μόνο ένας κλασικός σμολ φόργουορντ, ο Κώστας Παπανικολάου. Γι' αυτό και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα μίας προσθήκης.

Αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, ίσως οι ερυθρόλευκοι να πρέπει να δουν και άλλες λύσεις. Το ενδεχόμενο πώλησης, δανεισμού ή ακόμα και ανταλλαγής, αλά ΝΒΑ. Αλλά υπάρχει δρόμος μέχρι τότε. Προέχει να μείνει ελεύθερος ο Βεζένκοβ και δίχως βιασύνη να γίνει ο σχεδιασμός για την επόμενη κίνηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ