ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από τη EuroLeague την αναβολή του ματς με τη Ζάλγκιρις

Ο Κώστας Σλούκας με τον Λούκας Λεκαβίτσιους στο Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις
Ο Κώστας Σλούκας με τον Λούκας Λεκαβίτσιους στο Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έστειλε αίτημα στην Euroleague για την αναβολή της αναμέτρησής του με την Ζάλγκιρις λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με το αίτημά του να αναμένεται να γίνει αποδεκτό.

Μετά από το εντός έδρας ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν χτυπήσει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ίδια κατάληξη φαίνεται πως θα έχει και το προσεχές ματς της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Euroleague.

Πρόκειται για την αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις την ερχόμενη Παρασκευή (7/1, 20:00) που είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα στο Κάουνας, με τους Πειραιώτες να στέλνουν αίτημα στη διοργανώτρια αρχή για την αναβολή της κόντρας τους με τους Λιθουανούς λόγω των πολλών κρουσμάτων στην ομάδα και το αίτημά τους να αναμένεται να γίνει δεκτό.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (30/12) οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ότι και όγδοος παίκτης τους προσβλήθηκε από τον Covid-19, με τα συνολικά ενεργά κρούσματα στην ομάδα του Ολυμπιακού να φτάνουν σε διψήφιο νούμερο (10).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ