ΑΡΗΣ

Ο Πάλμας αποφασίζει για Πέμπτη

Ο Πάλμας αποφασίζει για Πέμπτη
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την Πέμπτη (30/06) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση των φορέων της ΚΑΕ Άρης με παρουσία τη φορά αυτή και μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Ρυθμιστής για το αν θα γίνει ή όχι η συνάντηση την συγκεκριμένη ημέρα είναι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Πέτρος Πάλμας, και για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του.

Από την στιγμή που ο Κύπριος επιχειρηματίας τσεκάρει ότι θα μπορέσει να είναι παρών τότε θα οριστικοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση μεταξύ όλων των φορέων της ΚΑΕ Άρης για την Πέμπτη.

Μία συνάντηση που θα αποτελέσει κριτήριο για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ Άρης μετά την πρώτη που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή (24/06) με τον Πάλμα να καλείται να ξεκαθαρίζει την θέση του για τον ρόλο που επιθυμεί να έχει.

Εν τω μεταξύ την Τρίτη (28/06) ο καλαθοσφαιριστής της εφηβικής ομάδας του Άρη, Αλέξανδρος Βασιλειάδης(18 χρονών, 1.95μ.) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός καλαθοσφαιριστής των "κιτρίνων" κατέκτησε φέτος τον τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με τον Άρη υπό τις οδηγίες του Νίκου Δημητρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ