EUROLEAGUE

Ο Πάμπλο Λάσο άνοιξε τα χαρτιά του για τη μετακόμισή του από την Μπάγερν στην Μπασκόνια

12/10/2023 Panathinaikos Vs Bayern Munich for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
12/10/2023 Panathinaikos Vs Bayern Munich for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τον λόγο που τον οδήγησε να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και να μετακομίσει στην Μπασκόνια αποκάλυψε ο Πάμπλο Λάσο.

Η μετακίνηση του Πάμπλο Λάσο από την Μπάγερν Μονάχου στην Μπασκόνια στα τέλη Ιουνίου, ήταν σίγουρα μία από τις κινήσεις που κανείς δεν είχε προβλέψει και που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Κι αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός είχε επικαλεστεί οικογενειακούς λόγους για να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς και μερικές ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από τους Βάσκους.

Περίπου δύο μήνες αργότερα ο Λάσο άνοιξε τα χαρτιά του για την εν λόγω υπόθεση, μιλώντας στην As. "Ήμουν στη Γερμανία και δεν ήθελα να βιαστώ. Ζούσα εκεί με τη σύζυγό μου και τον μικρό μου γιο. Οι δύο μεγαλύτεροι είχαν παραμείνει στην Ισπανία. Υπήρχε κάτι μέσα μου που δεν μου κολλούσε. Κάτι μου έλεγε ότι πρέπει να αλλάξω περιβάλλον", είπε σε πρώτη φάση, ενώ τόνισε πως εκείνος δεν γνώριζε κάτι για την προσέγγιση των Βάσκων πριν το φινάλε της σεζόν.

"Όχι. Ο μάνατζέρ μου γνώριζε πολύ καλά ότι δεν μπορούσε να μου πει κάτι εκείνη την περίοδο. Ήμουν συγκεντρωμένος στη νίκη και έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Ναι, πλέον ξέρω ότι η Μπασκόνια επικοινώνησε μαζί του προ καιρού, αλλά δεν μου το ανεφερε καν. Έπειτα, διαχειριζόμενος πολύ σωστά και με επαγγελματικό τρόπο τον χρόνο, όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν, με κάλεσε ο Χοσεάν Κερεχέτα (σσ. πρόεδρος της Μπασκόνια). Πήγαμε για έναν καφέ και όλα ξεκίνησαν να δουλεύουν".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ