ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο SPORT24 για τον Πρίντεζη: "Ο Γιώργος στο μπάσκετ ήταν ιπτάμενος και τζέντλεμαν"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο SPORT24 για τον Πρίντεζη: "Ο Γιώργος στο μπάσκετ ήταν ιπτάμενος και τζέντλεμαν"
INTIME

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στο SPORT24 και τους Γιάννη Φιλέρη και Βασιλική Καραμούζα στο πλαίσιο της μεγάλης βραδιάς του Γιώργου Πρίντεζη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το παρών στο ΣΕΦ για τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη και μίλησε στο SPORT24 και τους Γιάννη Φιλέρη και Βασιλική Καραμούζα για το τιμώμενο πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Τι παιδί είναι αυτό... Στόλισε όλο το μπάσκετ παγκοσμίως. Ο Γιώργος όταν τον έβλεπες να παίζεις έβλεπες πάθος, αθλητικότητα και ήθελε να προσφέρει. Το κυριότερο είναι ότι δεν τον είδα να γκρινιάζει. Ήταν εκεί με όλη του την ψυχή. Τον ευχαριστώ για αυτό που είδα από αυτόν. Τον Γιώργο τον είχα και στο Πεκίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το χαιρόμουν πολύ. Είχε ενθουσιασμό είτε έπαιζε 1 λεπτό, είτε 35. Είχε πάντα καθαρό μυαλό.

Αισθανόταν ότι δεν έχει πρόβλημα να προσπαθήσει περισσότερο. Δεν έλεγε ότι είναι αρκετά αυτά που έχει πετύχει. Ιπτάμενος και τζέντλεμαν ήταν ο Γιώργος στο μπάσκετ. Ο τέλειος συνεργάτης για προπονητές, για ανθρώπους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα. Είναι μεγάλο παράδειγμα. Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε μέρα πρέπει να κερδίσουν τον εαυτό τους. Πρόσεχε το πλοίο της ζωής του, που είναι το σώμα του. Ακόμα και σήμερα όχι μόνο γυμνάζεται, τρώει καλά, προσέχει. Έδειξε πως μπορεί να σουτάρει και με έναν άλλον τρόπο. Πρέπει να μάθεις πολλά, δεν φτάνει ένα στοιχείο στο μπάσκετ. Βελτίωσε το τρίποντό του όσο περνούσαν τα χρόνια. Τον εκτιμάω πάρα πολύ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ