ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ενδιαφέρεται για τον Σενγκέλια, σύμφωνα με την Corriere dello Sport

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ενδιαφέρεται για τον Σενγκέλια, σύμφωνα με την Corriere dello Sport
VIRTUS SEGAFREDO BOLOGNA

Το όνομα του Τορνίκε Σενγκέλια (33 χρονών, 2.06 μέτρα) επανήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό AKTOR σύμφωνα με την Corriere dello Sport, αναφέροντας ότι οι "πράσινοι" και η Ρεάλ ενδιαφέρονται για τον πάουερ φόργουορντ της Βίρτους.

Το περσινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε φτάσει μία ανάσα από την απόκτηση του Τορνίκε Σενγκέλια (33 χρονών, 2.06 μέτρα), ωστόσο την τελευταία στιγμή η Βίρτους Μπολόνια αποφάσισε να μην λύσει το συμβόλαιό του. Έναν χρόνο αργότερα, η Corriere dello Sport συνδέει ξανά τους "πράσινους" με τον Γεωργιανό φόργουορντ.

Σύμφωνα λοιπόν με το γνωστό ιταλικό αθλητικό ΜΜΕ, η Βίρτους σκέφτεται - όπως και πέρυσι τέτοια εποχή - ότι το ύψους 2 εκατ. ευρώ συμβόλαιο του Σενγκέλια είναι μεγάλο, με αποτέλεσμα να ψάχνει τρόπο για να το λύσει. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα - σύμφωνα με την Corriere dello Sport - να έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του Γεωργιανού ψηλού τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR, όσο και η Ρεάλ.

Για την ιστορία πάντως, οι "πράσινοι" αυτή τη στιγμή έχουν στην θέση του πάουερ φόργουορντ τον Ντίνο Μήτογλου και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - ο οποίος αποκτήθηκε μετά την απόφαση της Βίρτους να κρατήσει τον Σενγκέλια. Παράλληλα, το "τριφύλλι" αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αγορά για σέντερ και όχι για πάουερ φόργουορντ, ενώ στις θέσεις των ξένων διαθέτει τους Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Λούκα Βιλντόσα και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, ενώ έχει συμφωνήσει με τον Λορέντζο Μπράουν.

Σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσουν - όπως αναμένεται - οι Βιλντόσα και Μπαλτσερόφσκι, αυτό σημαίνει ότι οι "πράσινοι" θα διαθέτουν - μετά την συμφωνία με τον Μπράουν - έξι ξένους. Στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν μέχρι εφτά ξένους και σε κάθε αγώνα μπορούν να παίζουν μέχρι έξι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ