ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν στο "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν στο "Παύλος Γιαννακόπουλος"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν του Ζέμιλιρ Ομπράντοβιτς (21/9, 22:00) στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο. Νωρίτερα την ίδια ημέρα (21/9, 19:00) θα αναμετρηθεί η Εφές με τη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έλαβε το πράσινο φώς από την ΕΟΕ για τη διεξαγωγή του φετινού "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο Καλλιμάρμαρο και αναμένει το τελικό 'οκ' από την αρχαιολογική υπηρεσία. Ωστόσο, ο προγραμματισμός του ετήσιου τουρνουά των πρασίνων προχωράει κανονικά. Σε αυτό το πλαίσιο, οριστικοποιήθηκε και το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα διασταυρωθούν με την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς -για προφανείς λόγους- στις 21 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, ενώ νωρίτερα (21/9, 19:000) θα παίξουν μεταξύ τους η Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ.

Επειδή οι αγώνες στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα γίνουν μόνο μία ημέρα, την προηγούμενη του "Παύλος Γιαννακόπουλος" οι τέσσερις συμμετέχουσες ομάδας θα δώσουν δύο φιλικά προπονητικού χαρακτήρα σε κάποιο άλλο κλειστό γυμναστήριο της Αττικής(σσ. το οποίο δεν θα έχει "κλειδώσει" ακόμα), αφού στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιούνται ακόμα εργασίες ανακαίνισης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ