EUROLEAGUE

"Ο Παναθηναϊκός ήταν σκληρός, εμείς χρεωθήκαμε φάουλ"

"Ο Παναθηναϊκός ήταν σκληρός, εμείς χρεωθήκαμε φάουλ"

Ο Βικτόρ Χριάπα παραδέχθηκε πως το στοιχείο που έκανε τη διαφορά, στο τρίτο ματς της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό ήταν η άμυνα των γηπεδούχων, για την οποία είχε και μια... καταγγελία.

Είναι από τις περιπτώσεις των παικτών που με 1 πόντο, καταφέρνουν και έχουν θετικό (9) ranking. Ο Βικτόρ Χριάπα πέρασε δύσκολες ώρες το βράδυ της Δευτέρας (21/4) στο ΟΑΚΑ, μετρώντας 1/2 βολές και 0/3 σουτ, ενώ είχε 5 ριμπ. και 8 ασίστ, συν ένα μόνο λάθος -εξ ου και η θετική αξιολόγηση.

Αυτό που είχε να πει μετά το ματς, στην ιστοσελίδα rsport.ru ήταν ότι " ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ επιθετική άμυνα στο τρίτο ματς, πολύ πιο επιθετική από αυτή που είχε παίξει στη Μόσχα. Αλλά συνέβη ένα περίεργο φαινόμενο: μολονότι η γηπεδούχος ομάδα ήταν πιο "σκληρή", εμείς ήμασταν εκείνοι που χρεωνόμασταν φάουλ. Όταν δε, αρχίσαμε να παίζουμε όπως εκείνοι, μας σφύριξαν πολλά περισσότερα φάουλ"!

Παραδέχθηκε ότι " ο ΠΑΟ ξεκίνησε πολύ καλά και για αυτό ξέφυγε με 10 πόντους. Ξοδέψαμε μεγάλη ενέργεια, για να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση και είχαμε μεγάλη ευκαιρία να νικήσουμε, στο τελευταίο δίλεπτο, αλλά οι επιθέσεις μας ήταν ανεπιτυχείς. Αν κρατάμε κάτι, είναι η άμυνα που παίξαμε".

Τι πρέπει να αλλάξει η παρέα του; "Πρέπει να αναθεωρήσουμε τα πράγματα στην επίθεση, ενώ παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτά που κάνουμε. Στο τέλος δείξαμε να ήμαστε λίγο... αβέβαιοι για αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Είναι κακή εμπειρία, αλλά επίσης, είναι εμπειρία από την οποία μπορούμε να "βγάλουμε" πράγματα. Παίξαμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης, απέναντι σε έναν πολύ συγκεντρωμένο αντίπαλο και παρ' όλα αυτά, είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα το κάνουμε στο επόμενο ματς".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ