ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κάνει το ΟΑΚΑ παλάτι: Glass floor αντί για παρκέ από τη νέα χρονιά

Ο Παναθηναϊκός κάνει το ΟΑΚΑ παλάτι: Glass floor αντί για παρκέ από τη νέα χρονιά

Γυάλινο δάπεδο θα εγκατασταθεί στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των βελτιωτικών έργων για την αναβάθμιση του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων από τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τις αλλαγές να εφαρμόζονται από την νέα χρονιά.

Το γυάλινο δάπεδο ή αλλιώς το glass floor έχει αρχίσει να εγκαθίσταται σε όλο και περισσότερες μεγάλες διοργανώσεις, με τον κόσμο του μπάσκετ να μένει απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς από την καινοτόμα και επαναστατική αλλαγή.

Έτσι και ο Παναθηναϊκός AKTOR στο πλαίσιο των βελτιωτικών έργων στο ΟΑΚΑ, θα εντάξει και την τοποθέτηση glass floor στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Έτσι, οι πράσινοι μετατρέπουν το γήπεδό τους σε παλάτι από τη νέα, κιόλας, χρονιά, με τις βελτιώσεις να εντάσσονται στο γενικό πλαίσιο της ολικής αναβάθμισης του έδρας τους.

Από τη διευκόλυνση και την εξέλιξη στον τομέα του μάρκετινγκ μέσω των διαφημίσεων που θα προβάλλονται ψηφιακά αντικαθιστώντας τα αυτοκόλλητα που αποτελούν μόνιμη πηγή τραυματισμών και παραπόνων από τους αθλητές, μέχρι την βελτίωση των συνθηκών αγώνα, αλλά και την καλύτερη δυνατή οπτική εμπειρία από τον θεατή, το γυάλινο δάπεδο καθιερώνει μια νέα εμπειρία στους αγώνες μπάσκετ.

Στις δοκιμές που έχουν γίνει τόσο στο NBA, αλλά και στο Final Four του BCL, η αίσθηση της ντρίμπλας δεν υστερούσε σε καμία περίπτωση σε σχέση με το παρκέ, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι άκρως ενθαρρυντικές για την περαιτέρω εξάπλωση του γυάλινου δαπέδου σε ακόμα περισσότερες διοργανώσεις. Η εμπειρία των αναμετρήσεων εκτοξεύεται και για τον θεατή. Οι δυνατότητες που προσφέρει το γυάλινο δάπεδο είναι μεγάλες, προσδίδοντας φαντασμαγορία στο κοινό που παρακολουθεί το παιχνίδι είτε δια ζώσης, είτε από την τηλεόραση.

Τα φώτα LED, τα έντονα χρώματα, η δυνατότητα εναλλαγής τους και η προβολή υλικού πάνω στον αγωνιστικό χώρο, περνούν το "περιτύλιγμα" του θεάματος σε άλλο επίπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ