ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πάει για το... κόλπο με Χέινς

Ο Παναθηναϊκός πάει για το... κόλπο με Χέινς

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην άμεση ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής και γι αυτό είναι έτοιμος να "σπάσει" το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ με τη Σάσαρι (VIDEOS)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το είπε και το κάνει! Οι μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι ραγδαίες και οι "πράσινοι" κινούνται αποφασιστικά στην αγορά, ώστε να ενισχύσουν ποιοτικά το ρόστερ τους, με μοναδικό σκοπό η ομάδα ν’ ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους της.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός επανήλθε για την απόκτηση του Μαρκίζ Χέινς, ο οποίος αγωνίζεται στη Σάσαρι και είχε μπει στο στόχαστρο των "πράσινων" πριν από την έναρξη του Top 16. Τότε βέβαια η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Μιλάμε για εξαρχής μία δύσκολη υπόθεση καθώς ο 30χρονος πόιντ γκαρντ έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, ωστόσο στο "τριφύλλι" είναι αποφασισμένοι να δαπανήσουν το ποσό που απαιτείται, ώστε ν’ αποσπάσουν τη θετική απάντηση των Ιταλών, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα κινήθηκαν για παίκτη στην περιφέρεια. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις πάνω και σε αυτό το ζήτημα αλλά οι "πράσινοι" είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν με θετικό τρόπο αυτή την προσθήκη.

Ο Παναθηναϊκός πάει για το... κόλπο με Χέινς

Ένα από τα "συν" της περίπτωσής του είναι πως διαθέτει γεωργιανό διαβατήριο, πράγμα που σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ, αλλά κοινοτικού. Ως εκ τούτου, εν συνεχεία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν μεγαλύτερη άνεση για την εύρεση ενός σέντερ κοιτάζοντας για Αμερικανό παίκτη, με αθλητικά προσόντα και ικανότητα να βοηθήσει αισθητά στο πίσω μέρος του παρκέ, εκεί όπου οι αδυναμίες της ομάδας είναι πολλές.

Η διαλλακτικότητα που δείχνει η πλευρά της ιταλικής ομάδας για την παραχώρησή του είναι ένα από τα θετικά της υπόθεσης, από την άλλη όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν πρώτα οικονομικά. Δεδομένα πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν δείχνει διάθεση να... κάνει πίσω στο πλάνο που έχει στο μυαλό του για άμεση μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Με αυτό το δεδομένο κατά νου άλλωστε, στο "τριφύλλι" έχουν εντείνει τις τελευταίες δύο ημέρες τις προσπάθειες για την επιστροφή του Μάικ Μπράμου στο ΟΑΚΑ. Όπως σας έχει ενημερώσει το Sport24.gr από την πρώτη στιγμή, ο ομογενής γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται... σε πρώτο πλάνο , με τις δύο πλευρές να είναι σε διαρκή επικοινωνία από το πρωί της Πέμπτης (28/1). Κι η δική του περίπτωση αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής -παρά το συμβόλαιο που δεσμεύει τον παίκτη με τη Βενέτσια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ