ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πετάει για το Μόναχο με -πιθανότατα- μόνο μία απουσία

Ο Παναθηναϊκός πετάει για το Μόναχο με -πιθανότατα- μόνο μία απουσία
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης της Τρίτης (3/1), ωστόσο αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν Μονάχου.

Το φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου της EuroLeague θα βρει τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο, απέναντι στη Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι (5/1 στις 21:30). Η προετοιμασία των πράσινων επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/1), με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος, αλλά πιθανότατα να μένει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχει τους υπόλοιπους στη διάθεσή του, στο πρώτο παιχνίδι μετά από την στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρόσωπό του. Ο Μαυροβούνιος ξέρει ότι η Μπάγερν είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, η οποία έχει 3-5 στο γήπεδό της και από τη στιγμή που πλέον θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε απόφαση που θα αφορά το ρόστερ, περιμένει ότι οι αθλητές του θα δείξουν βελτιωμένη εικόνα μετά από την εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ